Dragon Age: Prameny - Procitnutí
Věková dostupnost

Dragon Age: Prameny - Procitnutí

Články

Vytvořte si vlastní Dragon Age příběh ve veřejné betě aplikace Keep

Zevrubnou čtvrthodinovou prezentaci nástroje/hry Dragon Age Keep jste už pravděpodobně viděli na začátku (když tak sledujte tady), tentokrát se můžete do testování velmi zajímavé aplikace vrhnout sami na počítači, tabletu, mobilu a vlastně jakékoli platformě, která podporuje HTML5. BioWare právě spustili veřejnou betu DA Keep, do které se na kterékoli ze zmíněných platforem nalogujete s pomocí svého Origin účtu za tímto odkazem.

Nové obrázky, informace a videa z Dragon Age: Inquisition podtrhují nemalé tvůrčí ambice Bioware

V Dragon Age II se BioWare rozhodli zaměřit na příběh a obětovali tomu šíři herní plochy i propracovanost herních mechanik. V třetím Dragon Age se sice svého důrazu na vyprávění nevzdávají, ale obětovat už nehodlají nic a dle prezentovaných faktů hodlají hráče zahrnout vším, po čem nejvíce volali.

BioWare chystá další Mass Effect a zbrusu nový herní svět

Zatímco z BioWare odešli oba dva zakladatelé, aby se takříkajíc udělali znovu pro sebe a setřásli z mozků a těl únavu z dlouhé služby mnohdy nevděčnému hráčstvu, generální manažer BioWare Edmonton a Montreal, Aaryn Flynn, nastínil budoucnost BioWare, respektive sérií Dragon Age a Mass Effect.

Průzkum se ptal hráčů na kooperaci v Dragon Age 3

Před Gamescomem se okolo potulovaly řeči o možném oznámení Dragon Age 3 na tiskové konferenci. Nakonec k ničemu podobnému ne došlo, takže se dále držíme spekulací na základě náznaků, úniků a ne zcela chtěných zmínek. Tentokrát se tedy o existenci Dragon Age 3 dozvídáme z LinkedIn profilu grafika Rafaela Grassettiho, ale hlavně z údajných průzkumů, které se vybraných členů DA komunity ptaly na názory ohledně DA3.

Přijďte na třetí sraz fandů her od BioWare - BioCon 3.0

Indonéské přísloví praví, že „Z dobrého zrna vyroste třeba ostrov v moři“ a přesně sedí na komunitní akci zvanou BioCon, v jejímž rámci se před dvěma lety srazilo v historické krčmě někde v Praze několik desítek fanoušků her od BioWare. Klábosili, popíjeli pivo a vodu (mladší mohli přijít i v doprovodu rodičů), snažili se vyhrát ceny ve velmi těžké kvízu, poslouchali přednášky a hráli (tehdy) chystané hry právě od BioWare.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
14. dubna 2010
Recenze