Devil's Third

Devil's Third

Články

Multiplayerová akce Devil's Third od tvůrců Ninja Gaiden vychází 28. října

Nintendo ruku v ruce s Valhalla Games přinášejí milou zprávu pro všechny akce chtivé hráče s Wii U, ale i s PC – Devil's Third, jež v Japonsku vyjde začátkem srpna, pak ve čtvrtém kvartále letošního roku zamíří také do Spojených států. Tisková zpráva pak jakoby jen tak mimochodem zmiňuje i fakt, že hra 28. října vyjde i na evropských trzích, což už je pro nás přeci jen zajímavější. Vedle Wii U by third person akce Devil's Third měla vyjít také ve formě F2P titulu na stolní počítače, kde se hra bude jmenovat Devil's Third Online.

Nintendo představuje novou verzi 3DS a upřesňuje data vydání podzimních her

Nintendo představilo nový model populárního 3DS. Jde samozřejmě o redesign stávajícího modelu s několika novými funkcemi navíc, ne zbrusu novou verzi. Nové 3DS dostalo název New Nintendo 3DS, potažmo New Nintendo 3DS XL a prodávat se začne už 11. října, ovšem pouze v Japonsku. V letošním kalendářním roce se do Ameriky a Evropy nedostane.

Akční hra Devil's Third od tvůrce Ninja Gaiden vyjde nakonec jen na Wii U

Netuším, na jaké úrovni se drží popularita výstředního designéra Tomonobu Itagakiho a jeho série Ninja Gaiden v českých luzích a hájích, ale soudím, že několik fanoušků mít bude. Rockerská visáž, láska k pokeru a výstřední chování si fanoušky vždycky najde. Stejně tak řada lidí nepohrdne do poslední řádky programového kódu dotaženou akční hrou, což je charakteristika, která přesně sedí na Ninja Gaiden hry. Podobné kvality by měla nabídnout i několik let připravovaná akční hra Devil’s Third, jejíž osud byl po krachu THQ na vážkách, ale letošní E3 všechno vyjasnila.

Valhalla má s Devil’s Third velké plány, teď už ale bez THQ

THQ se v čele s novým šéfem nebrání zásadním krokům, ostatně nic jiného jim ani nezbývá, pokud nechtějí zkrachovat. Daleko od toho nejsou. V rámci reorganizace, škrtů a dalších opatření na to samozřejmě musely dojet nějaké hry a nad akční rubanicí Devil’s Third visel otazník. O hře jsme navíc už docela dlouho nic neslyšeli tak by nás zrušení hry asi příliš nepřekvapilo. Naštěstí se ale nic rušit nemusí. Šéfové Valhalla Game Studios se dohodli s THQ, které mělo Devil’s Third vydávat a hra tak skončila v rukou vývojářů. A to kompletně se vším, tedy se všemi vývojovými a distribučními právy na hru, značku a všechno s ní spojené. Tím to ale nekončí, protože Valhalla Game Studios má s hrou velké plány.

Odklad South Park RPG, Devil's Third nemá vydavatele

THQ na konferenci po zveřejnění hospodářských výsledků za poslední fiskál potvrdila posun vydání South Park: The Stick of Truth. Rozpracované RPGčko od vývojářů z Obsidianu nakonec vyjde až v 1. čtvrtletí roku 2013, což je překvapivá zpráva. A nikoliv první půlroční odklad, o kterém v poslední době slyšíme. Stejně nemilá je ale i zpráva o tom, že THQ definitivně nevydá akci Devil's Third.

Bleskovky

  • 24. 6. 2016 - 29. prosince dojde k vypnutí online serverů pro hru Devil's Third, jejíž cena právě klesla na polovinu.

  • 26. 8. 2015 - 284. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a Everybody’s Gone to the Rapture (9/10), nejhůře dopadly tituly Submerged a Devil's Third (3/10).

  • 21. 7. 2015 - Nintendo se chystá vydat ve 4. čtvrtletí Devil's Third na WiiU. Na PC vyjde v září free-to-play verze zaměřená výhradně na multiplayer.

  • 5. 12. 2014 - Tomonobu Itagaki: Vizuální stránka hry Devil's Third se od E3 kompletně změnila.

  • 19. 9. 2014 - Devil's Third se prý od letošního E3 dočkalo několika velkých vylepšení.

  • 23. 6. 2014 - Devil's Third bude první WiiU exkluzivitou, která poběží na Unreal Engine 3.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
27. srpna 2015
Recenze