Bayonetta 2
Věková dostupnost

Bayonetta 2

Články

Magických 10/10 - nejlepší hry této generace podle Games.cz

Vysloužit si od některého z našich redaktorů v recenzi absolutní hodnocení, to není jen tak. I na vynikajících hrách často najdeme nějaké drobné závady, které výslednou známku srazí o stupínek dolů. Proto v následujícím výběru všech her této konzolové generace (tedy cca podzimu 2013), které u nás dostaly krásnou kulatou desítku, najdete opravdu jen to nejlepší. Uvidíme, jak (a zda) se tento seznam ještě rozšíří, než přijde nová generace, která už klepe na dveře.

To nejlepší z Games.cz - Kratos si přišel pro desítku

Kratos se vrátil a dal všem pochybovačům přes ústa. Přeci jen trošku vyčpělá série z druhého a třetího PlayStationu, kterou skoro zabilo sice ne špatné, ale zoufale nenápadité třetí pokračování jménem Ascension, se vrátila s velikou parádou. God of War naštěstí zvládl nezapadnout do bezedného močálu nepotřebných sequelů a dokázal překopat své jádro způsobem, jaký byl potřeba. Způsobem, jaký hru posunul nejen mezi relevantní tříáčkové hry, ale mezi jednu z nejlepších a nejhezčích her současnosti. Kratos se vrátil a přišel si pro desítku. My jsme mu ji v recenzi bez problémů dali.

Sexy bojovnice Bayonetta se v pátek vrací s prvními dvěma hrami pro Switch

2009 a 2014. To jsou roky, kdy postupně vyšly první dva díly akční mlátičky Bayonetta. Sličná čarodějka v černém si po celém světě získala nespočet fanoušků a další již netrpělivě vyhlížejí její příchod na aktuální konzoli od Nintenda. A protože oba porty pro Nintendo Switch vyjdou již tento pátek, je plán na víkend jasný.

Třikrát Bayonetta pro Switch – třetí díl a remaster prvních dvou

Jedna z nejlepších bojovek minulé generace konzolí (ne-li úplně nejlepší) pokračuje v portování se na další systémy. Původní Bayonettě je teď téměř osm let a teprve letos si přidala k PlayStation 3 a Xbox 360 i PC, kde se jí náležitě daří. Zato Bayonetta 2 se stále drží jako klíště své Wii U. Obě dvě se však dočkají další slávy díky uvedení na konzoli Switch.

Nintendo představuje novou verzi 3DS a upřesňuje data vydání podzimních her

Nintendo představilo nový model populárního 3DS. Jde samozřejmě o redesign stávajícího modelu s několika novými funkcemi navíc, ne zbrusu novou verzi. Nové 3DS dostalo název New Nintendo 3DS, potažmo New Nintendo 3DS XL a prodávat se začne už 11. října, ovšem pouze v Japonsku. V letošním kalendářním roce se do Ameriky a Evropy nedostane.

Bleskovky

  • 14. 9. 2021 - Bayonetta asi přijde o svůj hlas. Její dabérka děsí fanoušky na Twitteru

  • 13. 12. 2017 - Switch verze her Bayonetta a Bayonetta 2 poběží na Nintendu Switch v rozlišení 720p při 60fps.

  • 10. 12. 2017 - Switch verze hry Bayonetta 2 nabídne podporu lokálního i online co-op multiplayeru, amiiba a nahrávání videa.

  • 8. 12. 2017 - Na Nintendo Switch míří Bayonetta 3 (video), Bayonetta 2 (video) i první Bayonetta.

  • 4. 7. 2017 - Spekulace: Obrázek na nově vytvořeném Twitter účtu titulu Bayonetta 2 naznačuje vývoj Switch verze hry.

  • 16. 2. 2015 - Yusuke Hashimoto (vedoucí vývoje Bayonetta 2) by se rád vrhl na pokračování či spin-off.

Hodnocení
GAMES.cz
10/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
14. dubna 2018
Recenze