Burnout Paradise

Burnout Paradise

Články

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

Best of 2018: Nejlepší remaster nebo remake

Jako každý rok by se hodilo zopakovat, že současné remastery a remaky necílí na majitele původních her, ale na ty, kteří se k těmto titulům dostali až v nové herní generaci. Jenže, zvláště letos, to není tak docela pravda. Některé oživené tituly si totiž s radostí pořídil i ten, kdo je třeba už jednou vlastní, ale nechce se mu zapínat PS2 a jiné starožitnosti. Navíc se letošek z hlediska předělávek opravdu povedl.

GTA V si na PS4 zahrálo přes 50 milionů hráčů a další zajímavá čísla (ne)přímo od Sony

Sony není v oblasti čísel zrovna nesdílnější. Na PlayStationu 4 nezjistíte, kolik jste strávili času s konkrétní hrou, rovněž nemáte šanci dozvědět se o prodejích jednotlivých her, pokud se tvůrci se svolením Sony sami nepochlubí (ve výjimečných případech). Oboje se nyní – alespoň částečně – dozvídáme díky projektu My PS4 Life.

Vychází PC verze Burnout Paradise Remastered, zatím jen pro předplatitele Origin Access

Remasterovaná verze výborného Burnout Paradise vyšla na PlayStation 4 a Xbox One už v březnu letošního roku. PC verze byla oznámená, ale až dodnes o ní nebylo ani vidu, ani slechu. Tomu je teď naštěstí konec a moderní verzi jedné z nejlepších her minulé generace si můžete ode dneška zahrát už i na PC.

Hořící pneumatiky, Rudá planeta i spokojené farmaření - tento týden má mnoho tváří

Tenhle týden možná neobsahuje velká jména, ale rozhodně v něm není nouze o zajímavé hry. Ostatně, podívejte se na video, které pro vás sestříhal a namluvil Honza Vondrášek. Čeká vás třeba návrat skvělých závodů Burnout Paradise, budovatelské strategie z Marsu a nebo hodně zajímavý experiment The Council. Nejde ale o jediné tituly, přesvědčte se.

Bleskovky

  • 19. 6. 2020 - EA se chystá rozšířit své portfolio na Switchi o 6 her

  • 18. 4. 2019 - Servery původního Burnout Paradise z roku 2008 se k 1. srpnu definitivně vypnou.

  • 26. 2. 2018 - Video: Grafické porovnání původní a remasterované verze hry Burnout Paradise.

  • 23. 11. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v prosinci 2016 zdarma Sleeping Dogs: Definitive Edition (XOne), Outlast (XOne), Outland (XOne, X360) a Burnout Paradise (XOne, X360).

  • 26. 10. 2015 - Burnout Paradise obdrží zpětnou kompatibilitu s Xbox One.

REMAKE

Burnout Paradise Remastered
Burnout Paradise Remastered
Závodní
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X
2018 - Blíže neurčeno
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
12. února 2008
Recenze