World of Darkness

World of Darkness

Články

Paradox kupuje společnost White Wolf a značku Vampire: The Masquerade

World of Darkness je svět pohříchu ve hrách nevyužívaný. Po Vampire: The Masquerade - Redemption a Vampire: The Masquerade - Bloodlines už nepřišel další titul, který by tento nesmírně detailně propracovaný svět stolního RPG zpracovat. Pár let se o to pokoušeli v CCP, aby nakonec boj vzdali a MMO z tohoto světa uložili k ledu. Blýská se ale na lepší časy, protože společnost White Wolf a s ní všechny značky, včetně World of Darkness, koupili od CCP Paradox Interactive.

CCP ruší upírské MMO World of Darkness, soustředí se na vývoj EVE

O upírské onlineovce World of Darkness jsme psali naposledy před rokem a dnes o ní možná píšeme úplně naposledy. CCP Games oznámila po sedmi až osmi letech vývoje zrušení World of Darkness, což krom jiného znamenalo padáka pro 56 zaměstnanců pobočky CCP v Atlantě. Všichni dostali odstupné a pomoc s hledáním nové práce, zbylí zaměstnanci CCP Atlanta se budou věnovat vývoji projektů v rámci EVE universa, což je „od roku 2006 vůbec poprvé, kdy se celá CCP bude věnovat jednomu universu,“ snaží se zrušení hry zahrát do autu tisková zpráva na homepage CCP.

CCP se rozpovídalo o upířím MMO World of Darkness

Po novinkách ohledně EVE Online a DUST 514 se CCP o víkendu pochlubilo i s novinkami ohledně své třetí hry, MMO, které vychází z vynikajícího „stolního“ RPG World of Darkness respektive Vampire: The Masquerade. Ten se do herního světa podíval už ve Vampire: The Masquareade - Redemption a hlavně brilantním RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines, kterému se podařilo onen bohatý svět přenést velmi sugestivně a věrně.

World of Darkness MMO bude mít PvE, ale...

Spousta lidí má při vyslovení názvu World of Darkness hned před očima vynikající, v mnohém...

Test grafiky MMO World of Darkness

Ano, musíme myslet na to, že je to teprve video z rozpracované hry, která zřejmě jen tak tak unikla katovské sekeře.

Upíři na záběrech z MMO World of Darkness

Upíři, mágové, vlkodlaci a další zcela normální postavy jsou hrdiny poetického traileru z...