The Walking Dead: 400 Days

The Walking Dead: 400 Days

Články

Best of 2013: Nejlepší DLC a datadisk

DLC je slovo, bez nějž by si už dnes herní byznys neuměl představit svou existenci. A je jedno, zda se pod touto zkratkou nachází balíček alternativních kostýmů pro vašeho hrdinu, soubor nových map pro multiplayer nebo rozsáhlé rozšíření, které kompletně mění či obohacuje původní hru. Třetímu druhu DLC jsme kdysi říkali datadisk a i loni takových kousků několik vyšlo, ať už jste k jejich hraní původní hru potřebovali, nebo vůbec ne. Pětice těch nejlepších včetně jednoho, který považujeme za nejpovedenější, na vás čeká v článku.

První epizoda druhé série Walking Dead vyjde příští týden

Tvůrci z Telltale možná v této chvíli se smutným obličejem snáší výtky od hráčů za zpoždění druhé epizody Wolf Among Us a snad i přemýšlí, proč oznámili další dvě nové série (Hra o trůny a Příběhy z Borderlands) tak brzy, když mají další dvě rozjeté. Mějme však s nimi trošku soucitu, něco konkrétního přeci jenom hráčům už brzy nabídnou. První epizoda druhé série The Walking Dead totiž vyjde 17. prosince, jak naznačuje předobjednávka na Steamu.

V 2. sezóně Walking Dead si zahrajete za Clementine, první epizoda vyjde do Vánoc

Slíbené oznámení druhé sezóny epizodické adventurní série The Waking Dead dnes přišlo s prvními obrázky, trailerem (najdete v článku) a základní informací o zápletce. Druhá sezóna naváže na příběh holčiny Clementine, za kterou si v následujících pěti epizodách zahrajete. První epizoda vyjde na PC, Mac, iOS, PS3, PSV a X360 ještě před Vánoci s tím, že další čtyři kousky budou vycházet postupně ve čtyř až šestitýdenních intervalech.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Výpis nově přidaných materiálů na webu ABCgames upozorňuje, že si můžete stáhnout češtinu pro pád dní starou DLC epizodu The Walking Dead: 400 Days, ale možná nepohrdnete ani slovenštinou pro vynikající puzzlovku Magrunner nebo adventuru The Cave. V nabídce nechybí ani kompletní návody na TES V: Skyrim – Downguard nebo Operation Flashpoint: Red River. Kompletní výpis nově přidaných návodů, češtiny, wallpaperů a dalších užitečných materiálů najdete v článku nebo přímo na webu ABCgames.

Nové video připomíná zítřejší vydání Walking Dead: 400 Days

Vývojáři z Telltale si k přemostění už dokončené první a plánované druhé adventurní série The Walking Dead vybrali tu nejlepší možnou variantu – speciální DLC epizodu s podtitulem 400 Days. Ode dneška si ji mohou pořídit za 5 babek majitelé PS3/PS Vita v USA, zítra se do prodeje dostanou celosvětově PC/MAC verze, v pátek 5. července vyjde Xbox 360 verze, ve středu 10. července se hra objeví na evropském PSN a konec ve čtvrtek 11. července vyjde iOS verze The Walking Dead: 400 Days na App Storu.

Bleskovky

  • 4. 8. 2022 - Oslavte 10. narozeniny The Walking Dead s bundlem her

  • 3. 4. 2014 - Hned několik obchodů zařadilo do své nabídky GOTY edici a druhou sezónu hry The Walking Dead pro Xbox One.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
5. července 2013
Recenze