The Division
Věková dostupnost

The Division

Články

Nový update rozšiřuje The Division o globální události a podporu Xbox One X

Online akce The Division na svůj příští velký update pořád ještě čeká, ale vývojáři z Ubisoftu vydali novou aktualizaci s číslem 1.8.1, navazující na obrovský prosincový update 1.8 s názvem Resistance, o kterém psal Patrik. Nový update je už dostupný na PC, PlayStation 4 a Xbox One a přidává do hry dvě nové globální události, konečně doplňuje podporu pro Xbox One X a nezapomíná ani na několik drobností.

Ubisoft a battle royale: Wildlands jdou z kola ven, štafetu přebírá The Division

Z konceptu battle royale se pomalu stává nová Horda. Časem budeme skákat z letadel, autobusů a kdo ví čeho všeho ještě v každé druhé hře. Můžeme s přivřenýma očima říct, že minulý rok byl rokem PUBG, letošní rok, zdá se, patří Fortnite, příští rok může být rokem The Division. Ubisoft sice zatím pořád nic neoznámil, ale oficiálně a bez obalu řekl, že battle royale v Ghost Recon Wildlands nebude.

Bleskovky

  • 2. 9. 2020 - The Division je teď na PC k dispozici zdarma

  • 6. 9. 2018 - Od 6. do 9. září proběhne prodloužený víkend hraní zdarma pro PC verzi The Division, předplatitelé PlayStation Plus a Xbox Live Gold si ho mohou vyzkoušet mezi 13. a 16. zářím. K testovacím víkendům se váže i 70% sleva.

  • 24. 8. 2018 - Vyšel nový update pro God of War (v1.31) a The Division (v1.8.3).

  • 10. 6. 2018 - Od června nabídne Xbox Game Pass novou funkci FastStart (pro vybrané tituly), díky které můžete začít hrát hru ještě před jejím kompletním stažením. Ashen, Warhammer Vermintide 2 a Phoenix Pointbudou k dispozici v této službě hned v den vydání. Již dnes t

  • 6. 4. 2018 - Far Cry 5 je nejrychleji prodávaným dílem série. Jedinou hrou, které se v historii společnosti Ubisoft prodalo za první týden více, je The Division. (+ infografika)

  • 4. 4. 2018 - The Division obdrží 12. dubna nový patch (v1.8.1), který přidá dvě legendární mise, dvě globální události a podporu Xbox One X (rozlišení 4k, vyšší kvalita anistropického filtrování, lepší detaily objektů, odrazů a stínování).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
18. března 2016
Recenze