Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts

Články

I odstřelovači si mohou v Sniper Ghost Warrior Contracts užít krásnou přírodu

Z čeho se vám zaručeně zastaví dech? Možná z leknutí nebo z nenadálé přítomnosti někoho, kdo vám je nadmíru sympatický – v traileru na páteční Sniper Ghost Warrior Contracts je ovšem důvod náhlé absence dýchání mnohem prozaičtější. Nejnovější díl známé odstřelovačské série z vás opět udělá pány a paní života i smrti. O tom, jestli svůj cíl trefíte, rozhodnou dlouhý minuty příprav – ale taky jedna klíčová sekunda.

Odstřelovač v Sniper Ghost Warrior Contracts má k ruce hodně šikovnou technologii

Jakmile se u nás začne schylovat k chladnějšímu počasí, dostanete možnost vydat se do ještě mrazivější krajiny bílé Sibiře v Sniper Ghost Warrior Contracts. Osamělý odstřelovač zavítá do ruské pustiny, aby zde plnil jednu zakázku za druhou.

Uzavřenější Sniper Ghost Warrior Contracts vás vezme na ledovou Sibiř

Sniper: Ghost Warrior 3 chtěl být moderní hrou. Moderní ve smyslu otevřeného světa, který je dnes snad v každé druhé hře. A zle se mu to vymstilo. Tvůrci z CI Games se naštěstí poučili a po nepovedeném pokusu vypustit odstřelovače do širých plání se vrací k tomu, co jim šlo líp. Sniper Ghost Warrior Contracts totiž nabídne pouze dílčí mise s jasně daným začátkem a cílem.

Sniper Ghost Warrior Contracts se chce vrátit ke kořenům odstřelování

Sniper: Ghost Warrior 3 vyšel před rokem a sbíral poměrně neslavná hodnocení. Honza Slavík mu u nás nadělil čtyřku a kritizoval třeba i otevřený svět, který označil za „bezvýznamný“. Polští CI Games se z kritiky prý už poučili a s velkou slávou nyní oznamují Sniper Ghost Warrior Contracts, kde se chtějí vydat trochu jiným směrem.

Bleskovky

  • 12. 1. 2021 - Jak jsou úspěšné hry Lords of the Fallen a Sniper Ghost Warrior? Tvůrci prozradili čísla