Saints Row: Gat Out of Hell
Věková dostupnost

Saints Row: Gat Out of Hell

Články

Režisér Rychle a zběsile chystá film podle Saints Row

Jednou se to podařit musí. Tomb Raider si dá reparát, Pokémon: Detektiv Pikachu nevypadá vůbec marně, zatímco Sonic se rýsuje spíš jako guilty pleasure. A třeba takový Doom půsibí už z prvního traileru vyloženě pekelně. Zlomí se dnes už otřepané prokletí filmů podle her díky Saints Row? Mohlo by...

Přehled lednových recenzí na Games.cz

První měsíc roku za námi, což je ideální příležitost ohlédnout se za tím, co jsme tento měsíc na Games.cz recenzovali, a jak nás ten či onen titul zaujal. Tradiční povánoční sucho se letos nekonalo a byť se leden nedá v žádném případě srovnávat s neuvěřitelně nabitým podzimem, bylo i přesto do čeho píchnout a co hrát. V průběhu ledna jsme nakonec recenzovali patnáct her napříč všemi žánry a čerstvě skončené vánoční sezóně navzdory se mezi nimi nachází hry původu nezávislého, ale též "velké" hry od renomovaných studií.

Fialový díl herního pořadu Games TV se věnuje Saints Row: Gat Out of Hell

O fialové barvě se mluví jako o barvě individualistické, rozporuplné a extravagantní - a přesně taková je i série Saints Row, která má fialovou ve znaku, a všechny vyjmenované vlastnosti jako součást svého kréda. Jak se povedlo její pekelnické pokračování Gat Out of Hell vám v novém dílu pořadu Games TV prozradí již tradičně Lukáš Grygar.

Trailer na Saints Row IV: Gat out of Hell a Re-Elected dokazuje, že hranice šílenství je relativní

Ještě chvíli potrvá, než vyjde Saints Row V, které snad už opustí přeci jen okoukanou fialovou stylizaci, specifický humor a posune sérii zase někam jinam. Saints Row by vůbec neuškodil restart podobný tomu, jaký zažilo Grand Theft Auto v případě čtvrtého dílu. Ale než se vůbec fanoušci dočkají informací o pětce, mohou si užít dvojitý nášup už viděného v podobě Saints Row IV: Re-Elected a Saints Row: Gat out of Hell.

Ztřeštěný muzikál na záběrech ze Saints Row: Gat out of Hell

Saints Row je netradiční série nejen herním obsahem, ale i způsobem prezentace, což platí i pro mezihru Saints Row: Gat out of Hell a ultimátní verzi Saints Row IV: Re-Elected. Dokazují to ostatně i dvě nová videa z Gat out of Hell - jedno je relativně normální, zatímco druhé je potrefené podobným stylem, jako hra samotná.

Bleskovky

  • 25. 1. 2022 - Co nového v komunitě překladatelů?

  • 30. 6. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží 5. července Saints Row: Gat Out of Hell (PS4), Furi (PS4), Fat Princess (PS3), Call of Juarez: Bound in Blood (PS3), Prince of Persia: Revelations (PSV) a Oreshika: Tainted Bloodlines (PSV).

  • 11. 2. 2015 - 277. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Elite: Dangerous (8/10), nejhůře dopadlo Saints Row: Gat out of Hell (4/10).

  • 16. 1. 2015 - Video: První hodinka v PC verzi Saints Row: Gat Out of Hell.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
24. ledna 2015
Recenze