Co nového v komunitě překladatelů?
zdroj: Square Enix

Co nového v komunitě překladatelů?

25. 1. 2022 13:25 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Blíží se nám konec prvního měsíce roku 2022 a to znamená první letošní souhrn dokončených a chystaných překladů. Protože novinek je tentokrát méně, vystačí nám na to bleskovka. Farflame hlásí dokončení lokalizace kooperativní střílečky Outriders, přičemž čeština je zprvu dostupná jen hráčům, kteří finančně podpořili překladatelský tým. Časem snad dojde k jejímu uvolnění i pro širokou veřejnost.

Mythago zase dokončil překlad hry Paratopic, který stahujte zde. Jedná se o hru se zajímavým námětem – pašujete v ní VHSka přes hranice (VHS jsou takové ty černé kazety přehrávající z pásky videa, předchůdci CD, a CD jsou zase takové ty placičky…). Mayki pro vás přeložil hru Moss pro virtuální realitu (čeština zde) a na web Překladyher.eu přibyly ještě lokalizace první a druhé série The Walking Dead spolu s Papers, Please od Spyker Teamu.

Z připravovaných překladů se můžete těšit na The Wild Eight, Matter VR, Saints Row: Gat Out of Hell, Agents of Mayhem, LEGO: The Incredibles, Far Cry 6, Expeditions: Rome či Kingdom Hearts: Birth by Sleep. O tom všem a mnoha dalších projektech se dozvíte na zmíněném webu.

Nejnovější články