Rime
Věková dostupnost

Rime

Články

Games with Gold kraluje Shadow Warrior, PS Plus má Rime a Knack

Je tu další měsíc a s ním pravidelná várka her, které dostanou všichni předplatitelé služby PS Plus na konzolích od Sony a Games with Gold na strojích od Microsoftu. Některé měsíce jsou slabší, jiné silnější. Únor udělá dle mého názoru radost majitelům Xboxu, zatímco vlastníci PlayStationu nemají moc co oslavovat.

Nový díl pořadu Games TV mapuje tajuplné herní ostrovy

Chystáte se na léto někam k moři? A co byste říkali ostrovům sice virtuálním, ale tajuplným, jak ze starých verneovek? Nový díl našeho herního pořadu nabízí hned tři takové ostrovy - Lukáš vás na ploše dvanácti minut provede jejich tajemstvími.

Krásná adventura Rime bude vyprávět příběh beze slov

Jak ve svém článku rozebíral Adam, kolem vydání puzzle adventury Rime panují určité zmatky. Hra sice oproti původním plánům nevyjde jen na PlayStation 4, ale také na Xbox One, PC a Switch, jenže právě na konzoli od Nintenda bude z nějakého důvodu dražší a se zpožděním, což je docela zvláštní. Pojďme však radši obrátit pozornost k jádru pudla – co je vlastně zač ona, na dlouhé roky polozapomenutá, hra? Na některé otázky vám odpoví nejnovější vývojářský deníček zabývající se uměleckým ztvárněním a hudbou.

Puzzle adventura Rime vyjde na konci května, na Switch bude dražší

Chystaná puzzle adventura Rime potvrzuje své dříve naznačené datum vydání. To vývojáři už dříve stanovili na květen a dnes ho upřesnili na 26. května. V ten den si budete moct Rime pořídit na PC (Windows), PlayStation 4 a Xbox One. S vydáním na Nintendo Switch se pořád také počítá, jen to bude o něco později.

Přehled nejzajímavějších her pro Nintendo Switch - nová Zelda, Super Mario, Splatoon 2 a další

Detailně představené Nintendo Switch se na trh dostane už 3. března ve společnosti několika více či méně zajímavých her, o kterých vám více řekne už brzy Aleš, který si je zahrál. Další várka se pak chystá na léto, a z doposud oznámených projektů to pak pro letošek všechno „uzavře“ nový Mario. Nintendo si ale neschovává trumfy až na konec roku, protože hned 3. března vydá The Legend of Zelda: Breath of the Wild pro Nintendo Switch i Wii U.

Bleskovky

  • 16. 7. 2020 - Xbox Game Pass rozšíří Yakuza, Grounded nebo třeba Carrion

  • 31. 1. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v únoru Knack (PS4), RiME (PS4), StarBlood Arena (PSVR), Spelunker HD (PS3), Mugen Souls Z (PS3), Exiles End (PSV) a Grand Kingdom (PSV / PS4). (+ video)

  • 4. 8. 2017 - Switch verze hry RiME vyjde 17. listopadu.

  • 5. 6. 2017 - Na prolomení Denuvo ochrany ve hře Rime stačilo crackerovi pět dnů.

  • 24. 5. 2017 - 307. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Rime, Statik a What Remains of Edith Finch (9/10), nejhůře dopadl Guardians of the Galaxy – Tangled Up in Blue (5/10).

  • 11. 5. 2017 - Switch verze titulu Rime je dražší oproti ostatním verzím z důvodu dodatečných nákladů na vývoj, jako bonus však nabídne kód ke stažení soundtracku.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. června 2017
Recenze