Resident Evil Resistance

Resident Evil Resistance

Články

Přichází Nemesis. S remakem Resident Evil 3 startuje i asymetrický multiplayer Resistance

Dobří holubi se vracejí a podobně se nám vracejí také ustálené herní série. Remake Resident Evil 3 s Jill Valentine, Carlosem Olivierou a Nemesis v hlavních rolích dnes oficiálně vychází. Přidává se k němu také zbrusu nový asymetrický multiplayer 4v1 Resident Evil Resistance, který k předělávce dostanete zdarma, a chybět nemůže samozřejmě ani launch trailer.

Jaké hry vyjdou v dubnu? Očekávané remaky, zajímavé odbočky, simulace i česká tvorba

Většina z nás je teď doma a dohání resty, využívá nejrůznějších slev a nabídek her zdarma na počítačích, konzolích i mobilech, nebo se věnuje čerstvým novinkám, jakými jsou například Doom Eternal, Animal Crossing nebo Mount & Blade. Ale co až nám březnové tituly dojdou? Pojďme si společně připomenout, na jaké nové hry se můžete těšit v měsíci dubnu.

Nemesis vám v remaku Resident Evil 3 bude zatraceně nepříjemnou osinou v zadku

Série Resident Evil se zastavila u sedmého dílu a teď „odpočívá“ s remaky. Hlavní hrdinka Resident Evil 3, Jill Valentine, si ale v Raccoon City neodpočine ani náhodou, protože titulní záporák Nemesis ji podle čerstvého, zhruba hodinového dema bude jaksepatří prohánět nejen svými chapadly.

Brzy si vyzkoušíte boj s Nemesis v demu remaku Resident Evil 3

Kdy jindy, když ne teď? Začátkem dubna vyjdou ve stejný den hned dva nové Resident Evily: remake trojky a nová multiplayerová odbočka Resistance. Ale protože je teď o něco víc času na hraní her, rozhodli se v Capcomu uvolnit hratelné ukázky obou titulů.

Budoucnost hororových značek: Spekulace slibují nový Silent Hill, ale Resident Evil 8 je prý daleko

Úniky informací, „zaručeně potvrzené zprávy ze zákulisí vývoje“ a mnohdy i obrázky neoznámených her jsou denním chlebem herních fanoušků, zvlášť těch, kteří se pohybují na diskuzních fórech a na Twitteru. Vyznat se v tom, co je pravda a co čistá spekulace, je mimo vody oficiálních oznámení komplikované, takže předpovědi ohledně Resident Evil i Silent Hillu od uživatele AestheticGamer berte s rezervou.

Přišel vám Mr. X děsivý? Vedle Nemesis z Resident Evil 3 je to milý pán

Kde by hry byly bez záporáků. Remake Resident Evil 3 vychází za chvíli a originál z roku 1999 nese podtitul Nemesis, což je také jméno šéfa všech jeho monster, který v předělávce samozřejmě nesmí chybět. Jeho posláním je pronásledovat hlavní hrdinku Jill Valentine a jak předvádí v čerstvém traileru, jde si tvrdě za svým a nezdráhá se při stalkingu použít třeba plamenomet.

Bleskovky

  • 13. 2. 2020 - Capcom představuje dvojici Masterminds, kteří budou tahat za nitky v asymetrickém multiplayeru Resident Evil Resistance.

  • 12. 9. 2019 - Project Resistance od tvůrců Resident Evil bude mít asymetrický multiplayer.