Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Věková dostupnost

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Články

Šéf Tripwire Interactive si zničil kariéru jedním tweetem

Jak se profesionálně pohřbít za 48 hodin

Díky modu pro Red Orchestra 2 můžete prožít vylodění na Omaha Beach

Pokud vám v Red Orchestra 2: Heores of Stalingrad chybí možnost přehrát si příběhy z Bratrstva neohrožených, rozsáhlý mod Heroes of the West vám právě tohle umožní. Jde o komunitní modifikaci, který do hry přidává západní frontu a spolu s ní i nový stát – Velkou Británii. Na nových mapách se tak utkají na jedné straně Američané (a v jednom případě Britové), proti kterým stojí Němci. 

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

Rozšířená edice Rising Storm nabízí nové mapy, mód a vozidla

Tripwire Interactive rozhodně nehodlá ukončit podporu Rising Storm, což dokazuje nově oznámená GOTY edice, která obsahuje nové mapy, vozidla nebo mód. Je ale třeba říci, že ne všechen nový obsah je z dílny Tripwire - část tvoří komunitní mapy.

PC HRA ZDARMA: Herní nářez, ze kterého si vybere každý!

Po loňské veleúspěšné akci s flashkou Games.cz zdarma, kterou jsme mnohým z vás zpříjemnili Vánoce, pro vás letos máme novou nabídku spojenou s registrací účtu MojeID. Tentokrát můžete získat jednu ze tří PC her na Steam podle vlastního výběru. Jde o hry, které byly v posledních měsících přiloženy k časopisu LEVEL, a jde tedy o velmi kvalitní kousky: plošinovka Giana Sisters: Twisted Dreams, střílečka se zaměřením na multiplayer Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a závodní hra RACE Injection.

Vychází LEVEL 233 s plnou hrou Red Orchestra 2

Když jsme před více jak třemi měsíci přebírali vydávání časopisu LEVEL, říkali jsme si, že první tři čísla budou nejdůležitější, jak z hlediska ohlasu čtenářů, tak s ohledem na stabilizaci celého magazínu. Nyní vychází třetí „nový LEVEL“ a aniž bychom chtěli předbíhat, vše zatím probíhá nad očekávání dobře, což musíme už po několikáté poděkovat právě vám, kteří si LEVEL pravidelně kupujete. Doufáme, že číslo 233, které je ode dneška k dostání v České republice a od pondělka příštího týdne i na Slovensku, vás zaujme nejen cenou 99 Kč / 4.99 Euro, ale i obsahem. Pojďme se na něj tedy nyní podívat podrobněji.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. září 2011
Recenze