PES 2020

PES 2020

Články

Arsenal, Barcelona, Celtic nebo Schalke - ti všichni se zapojí do eFootball.Pro Cup

Týmy fotbalových klubů napříč celou Evropou se rozhodly zapojit do esportové turnaje v PES2020.

V PES 2020 oficiálně proběhne EURO 2020. Na rozdíl od skutečného světa?

V PES 2020 si budete moct zahrát licencované Mistrovství Evropy, které do hry dorazí ve formě DLC zdarma. Bude to možná jediný způsob, jakým si fotbaloví fanoušci tenhle sportovní svátek vychutnají, protože je možné (nebo spíše pravděpodobné), že EURO 2020 se v původním termínu neodehraje.

Best of 2019: Vyhlášení čtenářské hry roku

Leden nám pomalu končí a s ním tím končí i bilancování uplynulého roku. Za naši redakci jsme už nejlepší hry za 2019 vyhlásili snad ve všech myslitelných kategoriích, přidali i osobní zhodnocení jednotlivých členů redakce a nyní nám zbývá už vyhlásit pouze volby vás, našich věrných čtenářů. Některé výsledky jsou překvapivé, jiné zas tolik ne, tak pojďme na to!

Best of 2019: Nejlepší sportovní hra

Sportovní hra bývá jednou z těch odporně předvídatelných kategorií, kde se rok co rok protáčí pár neustále se opakujících sérií. Zaplať pámbu za každou sezónu, kdy žánr zčistajasna rozčísne nenadálý blesk originality, třeba taková Pyre! A můžeme vám prozradit, že maličko neobvyklého vítěze jsme nalezli i tentokrát.

Výsledky herních Oscarů: Jak dopadly letošní The Game Awards?

Že na pátém ročníku The Game Awards bodoval Sekiro a Death Stranding, nejspíš nikoho nepřekvapí, však se jednalo o papírově nejsilnější soutěžící. Ale titulem s nejvíce oceněními se nakonec překvapivě stala úplně jiná avantýra. A uznání se dočkal i český zástupce ve startovním poli, Beat Saber.

GamesPlay – bratři Pecháčkovi hrají PES 2020

Rok se s rokem sešel, nová fotbalová sezóna začala a my tu máme další nadílku počítačových her s tematikou nejkrásnějšího sportu na světě. První na ráně je letos PES 2020, věčný outsider v souboji s gigantickou, obscénně bohatou sérií FIFA – ale jak vám dneska ukážou naši dva fotbaloví experti, Vašek a Vítek Pecháčkovi, na hřišti je PESko lepší než kdy dřív.

Bleskovky

  • 4. 6. 2020 - Do PES 2020 konečně dorazilo Mistrovství Evropy

  • 18. 12. 2019 - NetEase odstraňuje z čínské verze PES 2020 fotbalistu Arsenalu Mesuta Ozila kvůli tomu, že kritizoval utlačování Ujgurů.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
23. září 2019
Recenze