Seriál podle Halo bude už za pár měsíců pokračovat druhou řadou
zdroj: Paramount+

Seriál podle Halo bude už za pár měsíců pokračovat druhou řadou

4. 12. 2023 16:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Potvrzení druhé řady seriálu Halo přišlo ještě před tím, než jsme se vůbec mohli podívat na pilotní díl té první. Od té doby uběhlo už přes rok a půl a kdo chtěl, ten zkoukl celou první řadu na streamovací službě Paramount+/SkyShowtime.

Pokud jste tak ještě neučinili a máte obavu, zda do seriálu investovat svůj čas a peníze za předplatné, třeba vám pomůže recenze Bětky Trojanové. Mezitím studio Paramount začíná lákat fanoušky seriálu na kvapem se blížící druhou řadu, která o sobě dává vědět rovnou trailerem, na který se můžete podívat níže.

zdroj: Paramount

„Master Chief John-117 vede svůj tým elitních Sparťanů proti mimozemské hrozbě známé jako Covenant. John-117 objevuje své hluboké spojení se záhadnou mimozemskou strukturou, která je klíčem ke spáse lidstva, nebo jeho zničení – Halo (Prstenec),“ stojí v oficiálním popisu traileru.

Druhou řadu seriálu Halo budete moct zhlédnout na platformě Paramount+ (u nás SkyShowtime) od 8. února. Pouhé dva měsíce nato si pro změnu na Amazonu odbude premiéru seriál podle Falloutu, který se o víkendu také dočkal svého prvního traileru.

Nejnovější články