Halo 3

Halo 3

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Halo: Reach je konečně na Steamu, další hry z The Master Chief Collection dorazí později

„Zatraceně hodně muziky za zatraceně málo peněz. Halo: The Master Chief Collection je učebnicovým příkladem toho, jak se dělají remaky, a také tím nejlepším, co si nyní můžete pořídit na Xbox One.“ Tak minimálně tento výrok byste si měli odnést z recenze kolekce her série Halo, která konečně vychází na počítačích. Už teď se můžete pustit do Halo: Reach.

Vzpomínáme: Halo 3 nabídlo nejlepší hru dějin – až do svého vydání

Pokud jste byli v polovině minulé dekády alespoň trochu sci-fi pozitivní, nemohli jste si příprav Halo 3 nevšimnout. V této době série Halo ještě nebyla exkluzivní jenom pro konzole – její první dva díly vyšly i na PC, a tak hráči napříč platformami vyhlíželi „epické završení trilogie“. A vyhlíželi jej možná až příliš mocně. Halo 3, vydané před 12 lety, 25. září 2007, bylo nejlepší hrou historie – ale jen do okamžiku svého vydání.

Halo: The Master Chief Collection dorazí na PC, dokonce i na Steam

Exkluzivity jsou mrtvé! Alespoň co se těch od Microsoftu týče. Po měsících náznaků a šeptandy včera došlo v Inside Xbox k oficiálnímu oznámení remasterů Halo: The Master Chief Collection na PC, a to včetně Halo Reach, které součástí kolekce předtím nebylo. Navíc pro ni nebudete muset mířit do Windows Store, ale pořídíte si ji klidně i na Steamu.

Bleskovky

  • 18. 4. 2023 - Ředitel série Halo odchází od Microsoftu

  • 22. 12. 2020 - On-line podpora série Halo na Xboxu 360 se chýlí ke konci

  • 16. 7. 2020 - Xbox Game Pass rozšíří Yakuza, Grounded nebo třeba Carrion

  • 14. 7. 2020 - Halo 3 vyšlo po 13 letech na PC

  • 24. 10. 2017 - Video: Grafické srovnání multiplayerové mapy "High Hround" ze hry Halo 3 na Xbox One X a X360.

  • 7. 7. 2017 - Halo 5 bude na Xbox One X podporovat rozlišení true 4k. V brzké době přibudou na seznam zpětně kompatibilních X360 her tituly Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 i Halo: CE Anniversary, a to včetně dodatečně vydaných balíčků s mapami (ty budou k dispozici zdarma

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
25. září 2007
Recenze