Halo 5: Guardians
Věková dostupnost

Halo 5: Guardians

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Microsoft představil konzoli nové generace Project Scarlett a promluvil o streamingu

Zatím jsme slýchali zkazky o nové generaci konzolí pouze ze strany Sony, která se letošní E3 neúčastní a přepouští tak prostor Microsoftu. A ten této výhody náležitě využil. Jak asi všichni očekávali, nová konzole od Microsoftu na velkém jevišti nechyběla, ale představila se vesměs totožným způsobem jako „PlayStation 5“. Pár technických detailů, žádná vizualizace, dost možná jen pracovní název (vzpomeňte na Project Scorpio alias Xbox One X).

Halo: The Master Chief Collection dorazí na PC, dokonce i na Steam

Exkluzivity jsou mrtvé! Alespoň co se těch od Microsoftu týče. Po měsících náznaků a šeptandy včera došlo v Inside Xbox k oficiálnímu oznámení remasterů Halo: The Master Chief Collection na PC, a to včetně Halo Reach, které součástí kolekce předtím nebylo. Navíc pro ni nebudete muset mířit do Windows Store, ale pořídíte si ji klidně i na Steamu.

E3 2017: Sledujte záznam tiskové konference Microsoftu (Xbox)

Tak jste se dočkali. Čeho? No přeci odhalení ceny a vzhledu konzole Xbox One X, kterou jsme dříve znali pod názvem Project Scorpio. A společně s tím jste se dočkali prezentace celé řady her, které vyjdou nejdříve pro Xbox One a většinou i Windows 10, tedy pro PC.

Bleskovky

  • 18. 4. 2023 - Ředitel série Halo odchází od Microsoftu

  • 6. 11. 2017 - Video: Grafické porovnání hry Halo 5 na Xbox One a Xbox One X.

  • 2. 8. 2017 - Vzhledem k nízkému počtu hráčů se v 343 Industries rozhodli odstranit playlist Team Skirmish z multiplayeru Halo 5: Guardians.

  • 7. 7. 2017 - Halo 5 bude na Xbox One X podporovat rozlišení true 4k. V brzké době přibudou na seznam zpětně kompatibilních X360 her tituly Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 i Halo: CE Anniversary, a to včetně dodatečně vydaných balíčků s mapami (ty budou k dispozici zdarma

  • 25. 8. 2016 - Win10 verze editoru map pro hru Halo 5: Guardians vyjde 8. září. Ve stejný den dorazí i další bezplatná "Anvil’s Legacy" aktualizace s novým obsahem.

  • 16. 6. 2016 - Scorpio vám umožní po instalaci patche hrát tituly (jako je Halo 5) ve vyšším rozlišení.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
6. listopadu 2015
Recenze