S novým komiksovým bundlem se začtete do příběhů her Bloodborne, Dark Souls nebo Wolfenstein
zdroj: tisková zpráva

S novým komiksovým bundlem se začtete do příběhů her Bloodborne, Dark Souls nebo Wolfenstein

5. 3. 2019 11:11 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Humble Bundle je proslulý svými absurdně výhodnými herními balíčky, ale čas od času stejnou formou nabízí třeba vývojový software, různé digitální knihy, a cizí mu nejsou ani komiksy. Těch vzniká na motivy her poměrně dost a některé z nich můžete číst doslova za babku.

Jak název napovídá, Humble Comics Bundle: Gaming Comics 2019 by Titan se soustředí na komiksy jediného vydavatelství Titan Comics, které ale pod svou střechou shromažďuje velmi zajímavé značky.

Za zhruba 23 korun zde dostanete sedm komiksových sešitů, z nichž čtyři připadají Assassin’s Creed a zbylé tři pokrývají Dark Souls, Blood Bowl a Warhammer 40,000. U všech můžete využít náhledu a zjistit, zda vám sedne kresba a text.

Za vyšší úroveň už zaplatíte 180 korun a k výše zmíněným komiksům si přidáte ještě The Evil Within, Dishonored, Dawn of War III, Sea of Thieves, Tekken, Quake Champions a další komiksy z her zmíněných v předchozím odstavci.

Poslední úroveň je momentálně na hodnotě 340 korun a nabízí další komiksy z již řečených značek, ke kterým přidává ještě Little Nightmares, Wolfensteina, Bloodborne a Life is Strange.

Ve spoustě případů jde jen o první sešity delších sérií, takže v případě zájmu vám poté nezbude nic jiného než zavítat přímo k vydavateli a další sešity dokoupit za plnou cenu. Ale i tak jde o slušnou kolekci 26 komiksů, které jsou snad i kvalitní.

Nejnovější články