New Super Mario Bros. U Deluxe
Věková dostupnost

New Super Mario Bros. U Deluxe

Články

Animal Crossing: New Horizons je 6. nejprodávanější hrou v historii Switche

Když už i drsný herec Danny Trejo si ujíždí na aktuální senzaci Animal Crossing: New Horizons, není pochyb o její všeobjímající popularitě mezi hráči všeho věku, pohlaví i zaměstnání. Dalo se tušit, že čísla z prodejů nás ohromí, ale tady se píše historie, se kterou se jen tak někdo nemůže měřit. Nový Animal Crossing je hit, který se okamžitě zařadil mezi absolutní špičku her pro Switch.

Nejlepší hry pro Switch, které si jinde nezahrajete

Herní průmysl je exkluzivitou prolezlý. Mají ji konzole i počítačové eshopy. Ale zatímco na PC se tento problém dá obejít prostým stažením požadovaného launcheru, v případě konzolí to tak jednoduché není. Kdo se neobejde bez těch nejlepších her posledních let, ten musí kromě PC (případně Xboxu) zamířit i k Sony a Nintendu. Dnes si řekneme, co by vás nemělo minout na poslední jmenované platformě.

Nintendo nepřestává udivovat čísly: mezi hráči je 41 milionů Switchů, z toho 2 miliony Switchů Lite

Nintendo to s touto generací své konzole zvládá na jedničku. Otevření se třetím stranám, skvělý nápad s Joy-Cony, možnost handheldu i doku a skvělé exkluzivity přivábily k Japoncům hráče, kteří dříve o Nintendo ani nezavadili. Podepisuje se to na prodejích hardwaru i softwaru, a protože se není za co stydět, jsou všechna zajímavá čísla veřejná.

Nintendo pustilo do světa desítky nových oznámení včetně Yoshiho, Civilizace a Final Fantasy

Nintendo má těsně před spuštěním zpoplatněného Nintendo Switch Online, ale přesto nebyl celý Direct jen o odložené online službě. Většinu času zabraly hry: nová oznámení, novinky ke starým známým titulům a vydání dalších portů z jiných platforem i Wii U. Níže přinášíme jen výcuc toho nejzajímavějšího, přičemž na celý Direct se můžete podívat pod textem.

Bleskovky

  • 1. 2. 2021 - Už se prodalo téměř 80 milionů Switchů. Animal Crossing si jde pro první místo

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
9. ledna 2019
Recenze