Let it Die
Věková dostupnost

Let it Die

Články

PC verze stylové free to play rubačky Let it Die od Suda51 vyjde už příští týden

Po dvou letech od vydání na PlayStation 4 se stylová rubačka Let it Die podívá i na PC. Na Steamu vyjde už 26. září a nabídne v podstatě to stejné, co před časem na konzoli. Tedy hodně zvláštní, ale docela povedený mix chaotické survival akce s roguelike prvky, kdy začínáte ve spodním prádle a musíte se dostat až na vrchol věže Tower of Barbs.

První vývojářské video k Let it Die klade důraz na akci a prvky hack & slash RPG

Akční řezničina Let it Die se dočkala prvního videoblogu, což by mohlo znamenat blížící se oznámení data vydání. Než se ale dostaneme tak daleko, je tu dost netradiční video, ve kterém vám šéf vývoje Hidejuki Šinv představí základní koncept téhle akce a rozšíří dříve známé informace o slovíčka jako rogue-like nebo hack and slash.

Video z akčního masakru Let it Die nabízí smrt na milion způsobů

O Let it Die jsme psali naposledy v roce 2014 s tím, že by tenhle kousek od japonského šílence s pseudonymem Suda51 (má na kontě třeba Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw či Killer is Dead) měl vyjít rok na to. Nestalo se, a hra, pro Sudu typicky ujetá a brutální, se připomíná novým videem až nyní. Suda v něm skrze frenetické vizuální prostřihy hezky kombinuje koncept Running Mana s japonskou fantazií, jež dokáže vytvořit monstrum z čehokoliv.

Suda51 dělá brutální řezničinu Let it Die exkluzivně pro PS4

Včera o tom mluvil Dan Vávra a Polygon z toho udělal speciální sestřih. Na letošní E3 se to brutálními hrami jenom hemží. A mezi ty nejbrutálnější, alespoň podle krátkého traileru, můžeme zařadit i nejnovější dílo od známého tvůrce jménem Goichi Suda, přezdívaného často Suda51. Jeho novinka se jmenuje Let it Die a vyjde exkluzivně na PlayStation 4 v průběhu příštího roku.

Bleskovky

  • 6. 1. 2017 - Dejte vydavatelům PS4 exkluzivity Let it Die vědět, co nového má do hry přinést nový update.

  • 12. 4. 2016 - Obrazem / Video: Nové záběry z PS4 survival akce Let it Die.