Lara Croft GO

Lara Croft GO

Články

Horizon Zero Dawn, Nioh, Knack 2 - sledujte trailery z PlayStation Experience 2016

Víkendová akce PlayStation Experience byla velmi štědrá co do nových videí s již oznámeným hrám. Ať už jde o očekávané pecky jako Horizon Zero Dawn, samurajská Nioh a nebo potichu vydaná free-to-play akce Let it Die, sledováním všech videí můžete strávit pár desítek minut. Abyste je nemuseli složitě vyhledávat po jednom, najdete je v našem článku pěkně pohromadě.

Best of 2015: Nejlepší mobilní hra

Dalo by se říct, že mobilní platformy po herní stránce dospěly už dávno a v posledních letech sklízíme šťavnaté plody velice pestré nabídky. Od portů konzolových her přes komplexní RPG až po minimalistické a originální hříčky. Na mobilech si tu svoji najde opravdu každý a volba těch nejlepších her jenom za nás tedy byla obzvláště náročná. A nakonec jsme došli k tomuto závěru.

Mobilní tahovku Lara Croft GO rozšiřuje bezplatný datadisk The Shard of Life

Mobilní tahové dobrodružství Lara Croft GO rozšíří pár měsíců po vydání bezplatný datadisk The Shard of Life, který vychází dnes pro iOS a Android a přidává do hry celkem 26 nových puzzlů. K nim vývojáři přihazují několik nových monster, dva nové kostýmy a artefakty i drahé kameny, které můžete v úrovních hledat a sbírat. Lara se tentokrát vydá do hlubin Cave of Fire, kde bude hledat bájný artefakt Shard of Life.

Bleskovky

  • 12. 10. 2022 - Studio Square Enix Montréal se po akvizici přejmenovává na Studio Onoma

  • 2. 12. 2016 - Neoficiálně: Lara Croft GO míří z mobilů na PSV a PS4.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
8. prosince 2015
Recenze