Knights of Pen and Paper + 1 Edition

Knights of Pen and Paper + 1 Edition

Články

Dubnové Games with Gold a PS Plus nadělují výborné Uncharted a prvotřídní závodní simulátory

Spousta vydavatelů a vývojářů se nám snaží pomoct v boji proti nudě v „domácím vězení“ tím, že dávají své hry do slev, bundlů, nebo úplně zdarma. Nesmíme ale zapomínat ani na služby, které máme dlouhodobě předplacené, ať už jde o počítačový Xbox Game Pass a Uplay+, nebo konzolové Games with Gold a PlayStation Plus, kterých se týkají následující řádky.

Aktuálnímu Humble Bundle vládne Paradox s nabídkou strategií v čele s Crusader Kings II

Za pozornost stojí téměř každý Humble Bundle, ale ten aktuální obzvlášť. Vládne mu známý vydavatel Paradox Interactive, díky kterému si mohou přijít na své všichni milovníci historických strategií. Jedním z největších taháků aktuálního Bundlu je bez pochyby povedená strategie Crusader Kings II, včetně datadisku Sons of Abraham. Potěší také Hearts of Iron III a nebo akční War of the Roses: Kingmaker.

Nezávislý rozcestník: boží Deus Ex modifikace z ničeho

Taky bych se mohl vztekat, že nový Deus Ex: The Fall není plnohodnotné pokračování Human Revolution. Ale... je mi to upřímně jedno. Pro kultovní originál série totiž vyšla Deus Ex: Nihilum, velice působivá modifikace od chlapíka s přezdívkou FastGamerr, který na internetu dlouhodobě vystupuje jako Nikumubeki. Okamžitě jsem mu napsal, abych se o něm a jeho herním příběhu dozvěděl něco víc.

Knights of Pen & Paper brnká trailerem na oldschool strunu

Poselstvím nového traileru na sympatickou “hru na hru na RPG” Knights of Pen & Paper +1 Edition je vlastně jen to, abyste si tuhle unikátní retro věc předobjednali. Znáte to - tyhle předobjednávkové trailery vám cpou do chřtánu samé super cool předobjednávkové bonusy, díky kterým budete rychleji získávat zkušenosti, střílet s větší puškou, budete mít hezčí uniformu... A tady? Tady vám Paradox Interactive nic nedá. Teda nic navíc, hru samozřejmě dostanete.

V Knights of Pen & Paper si zahrajete na to, že hrajete RPG

Do echt retro hávu stylizovaná RPG hra na RPG, Knights of Pen & Paper, vyšla minulý rok na mobilních platformách, a podle všeho tam úplně neprohučela. Tvůrci z Behold Studios se teď spolčili s Paradox Interactive s cílem vydat hru ve vylepšené edici na PC, Mac a Linuxu. Nová verze se bude jmenovat Knights of Pen & Paper +1 Edition a zahrát bychom si ji měli už brzy - vydání se plánuje na druhý kvartál tohoto roku. +1 edice se pak časem objeví taky tam, kde hra začala, tedy na mobilních zařízeních.

Nezávislý rozcestník: postkyberapokalypsa Zeldy

Pořádných her na hrdiny není nikdy dost. Náruživí hráči RPG by proto měli upřít zrak k cyberpunk postapo titulu Barkley 2, jenž zkříží Soldata se Zeldou. RPG japonského typu Pier Solar HD nakopne moderní konzoli Xbox 360 a ozáří obvod milované konzole Dreamcast. Knights of Pen & Paper předvádí mobilním zařízením, jak se dělá vtipná rolová a Hotline Miami 2 pravděpodobně bude. Čtveřice hudebních alb potěší milovníky elektroniky i klasického klavíru a závěrem na vás čeká švédská cyberpunk vize roku 2027.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
18. července 2013
Recenze