Jazzpunk

Jazzpunk

Články

PC verzi trhlé adventury Jazzpunk rozšiřuje Director’s Cut a DLC Flavour Nexus

Director’s Cut verze Jazzpunku, která se na PlayStation 4 objevila v září minulého roku, se dostane konečně také na PC. Tam, kde Jazzpunk debutoval, zářil a získal si pro sebe několik hráčských srdcí. PC verze teď dostává verzi Director’s Cut a navrch ještě DLC Flavour Nexus.

GamesPlay: představujeme šílený Jazzpunk

Co může ze sluchátka mrtvého telefonu vypadnout jiného, než kus mozku a šílená komediální adventura z alternativní reality, kde probíhá pořádně studená válka. Jazzpunk od Necrophone není dlouhá hra, ale snaží se vás vlastním způsobem bavit herně i vizuálně a nebojí se při tom chovat dost divně a natruc jinak než ostatní hry. Vždyť má v názvu slovo „punk“, co byste čekali!

Poťouchlá komediální adventura Jazzpunk vyjde už příští měsíc

Komediálních her je málo a těch skutečně povedených bychom opravdu moc nenašli. Holt, humor je těžký žánr. Zvlášť v interaktivním médiu. Naštěstí to ale vývojáři nevzdávají a čas od času na nás vykoukne nějaký nový komediální počin. Aktuálně se o to snaží vývojáři ze studia Necrophone Games s poměrně svérázně vypadajícím titulem Jazzpunk.

Svérázný Jazzpunk se představuje skvělým trailerem

Ano, tak to si dám líbit. Malé nezávislé studio Necrophone připravuje skvěle vypadající first person adventuru komediální Jazzpunk. V ní se převtělíte do Agenta Polyblanka, který se pohybuje retrofuturistickým městem a... zřejmě něco vyšetřuje. O mnoho ví toho zatím nevíme, ale nutno říci, že samotný trailer je dostatečně výmluvný.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
9. března 2014
Recenze