PC verzi trhlé adventury Jazzpunk rozšiřuje Director’s Cut a DLC Flavour Nexus
zdroj: tisková zpráva

PC verzi trhlé adventury Jazzpunk rozšiřuje Director’s Cut a DLC Flavour Nexus

22. 6. 2017 11:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Director’s Cut verze Jazzpunku, která se na PlayStation 4 objevila v září minulého roku, se dostane konečně také na PC. Tam, kde Jazzpunk debutoval, zářil a získal si pro sebe několik hráčských srdcí. PC verze teď dostává verzi Director’s Cut a navrch ještě DLC Flavour Nexus.

Pokud už na Steamu původní verzi Jazzpunku vlastníte, dostanete Director’s Cut zadarmo. Co všechno Director’s Cut obsahuje a přidává ovšem nenajdete ani na Steamu, ani na oficiálním webu. Překvapivě málo toho sdělili i samotní vývojáři minulý rok, kdy vylepšená verze hry mířila na PlayStation 4.

Jen na PS Blogu zavtipkovali o multiplayeru, a to bylo víceméně všechno. Tam, kde tvůrci informování o obsahu podcenili, nastupují hráči samotní. Ti dali na Steamu dohromady neoficiální seznam všech změn, úprav a přídavků, které by měla verze Director’s Cut obsahovat. Pozor na spoilery a berte na vědomí, že nejde o oficiální, vývojáři potvrzený seznam.

zdroj: Archiv

Hráči nicméně našli informace o podpoře multplayeru, rozšíření japonské úrovně, přidání několika questů, easter eggů a dalších drobností. Naděje, že vám snad nějakou informaci prozradí několik měsíců starý trailer na PS4 verzi hry, jsou také marné. Trailer je sice správně ujetý, o atmosféře hry vám toho mnohé naznačí, ale informačně je ještě prázdnější než stránka hry na Steamu.

O mnoho sdílnější nebyli vývojáři ani v případě vůbec prvního a prý i posledního DLC jménem Flavour Nexus. Na rozdíl od plné hry má DLC na Steamu smíšené reakce hráčů, nicméně údajná obsahová řídkost odpovídá ceně. DLC vás vyjde jen na tři eura. Teoreticky by mělo jít o nějakou novou malou úroveň a spoustu nových vtípků.

Čtyři oficiální obrázky vám toho taky moc neřeknou, byť z nich můžete odvozovat prostředí supermarketu a nějakou pasáž s autem? Hrát si na tajemné je sice hezká strategie, ale takhle si kupujete v podstatě zajíce v pytli. Byť jde o zajíce zábavného, stylového a minimálně v případě původní hry i docela povedeného.

Nejnovější články