Forza Horizon 2

Forza Horizon 2

Články

Předplatitelé Xbox Games with Gold budou v srpnu šermovat a závodit

Ve věčné studené válce dvou úhlavních konzolí jsou vojenské operace nahrazeny exkluzivními hrami, příslušenstvím jako virtuální realita nebo pohybové senzory, a pak také měsíčním předplatným. PS Plus i Games with Gold měsíc co měsíc nabízejí hry „zdarma“, a nejinak tomu bude i v srpnu. Microsoft si pro své věrné připravil čtyři nové kousky, a kromě nich ještě příjemnou slevu.

V březnu si zdarma stáhněte samostatný datadisk Fast & Furious pro Forza Horizon 2

Paul Walker už je nějaký ten měsíc na pravdě boží, ale přesto "zažije" na začátku dubna ještě jednu premiéru filmu, ve které ztvárnil jednu z rolí. A nejenom filmu, nýbrž i hry. Na konci března totiž Microsoft a Universal společnými vydají samostatný (nemusíte vlastnit základní hru) datadisk Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, který je obsahově spojený s filmem Furious 7, a navíc bude první dva týdny po vydání majitelům Xbox One a Xbox 360 k dispozici zcela zdarma!

Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku

Vyhlášení nejlepších her roku 2014 podle názoru redakce opět vyvolalo diskusi a řadu čtenářů vedlo k zamyšlení, jaké tituly je vlastně minulý rok zaujaly či bavily nejvíce. Jde o nedílnou součást procesu sestavení a vyhlášení jakéhokoli žebříčku a jsme za debatu rádi. Abychom ale neprezentovali jednostranně pouze názor redakce, dali jsme prostřednictvím čtenářského hlasování možnost, abyste skupinově svůj názor vyjádřili i vy - čtenáři. A nyní vám nabízíme výsledky hlasování, do kterého se vás, stejně jako minule, zapojilo několik tisíc.

Best of 2014: Hra roku

Vyhlašovací maraton nejlepších her roku 2014 končí, respektive skončí až zítra, když zveřejníme výsledky hlasování vás - čtenářů. Dnes tedy některé z vás potěšíme a jiné pěkně namíchneme vyhlášením hry roku 2014 podle názoru redakce. Zcela upřímně jsme měli s volbou méně starostí a vzájemného mrzení než v letech předchozích. Na drobné půtky sice došlo, ale desítka nejlepších her rou 2014 vykrystalizovala z různých návrhů poměrně rychle. A vůbec nejlepší hra ještě rychleji. Pojďte se tedy podívat, jak moc náš názor odpovídá či naopak neodpovídá tomu vašemu.

Tržby herní divize Microsoftu táhly koncem roku Minecraft, Forza Horizon 2 a Halo kolekce

Současná konzolová generace se od začátku nese ve znamení převládající prodejní nadvlády PlayStation 4, ale v průběhu uplynulých svátků se rozevřené nůžky začaly díky snaze Microsoftu opět uzavírat. Microsoft šel prodejně úspěšným vánočním svátkům naproti řadou lákavých bundlů Xbox One s hrami a za oceánem také agresivní cenovou politikou, která zjevně přinesla své ovoce.

DLC

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
4/10
Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
Závodní
Xbox 360, Xbox One
27. březen 2015