Fallout Shelter
Věková dostupnost

Fallout Shelter

Články

V The Elder Scrolls: Castles se jeden náš den rovná hernímu roku

Další mobilní hra od tvůrců Fallout Shelter

Deskovka Fallout Shelter: Ukažte ostatním, kdo je tady pánem

Jsem rád, že se Bethesda konečně (opět) pustila do deskovek. A jsem ještě radši, že tak učinila s vydavatelstvím Fantasy Flight Games, které má u nás zastoupení v podobě Blackfiru, takže si jejich hry můžeme užívat v češtině. Není to tak dávno od vydání deskovky DOOM, ještě méně času nás dělí od výborného Falloutu, který je o to lepší s kooperativním rozšířením Nová Kalifornie. A teď došlo k oznámení další hry z tohoto univerza, která je ale založená na mobilní odbočce Fallout Shelter.

Bethesda chystá tři nové hry, z toho jedna je mobilní

Ve většině studií se stále něco kutí, a tak není překvapením, že zrovna Bethesda pracuje na několik hrách. Nicméně většinou drží vše pod pokličkou, zvláště Bethesda, která oznámila Fallout 4 půl roku před jeho vydáním. A ačkoliv se nedá říct, že by tentokrát Todd Howard prozradil něco opravdu konkrétního, jeho pár vět o chystaných projektech pořád stojí za pozornost.

Bleskovky

  • 29. 6. 2018 - Warner Bros. (Westworld) oficiálně odmítá, že by okopíroval část kódu od Bethesda Softworks (Fallout Shelter).

  • 25. 6. 2018 - Bethesda žaluje Warner Bros. za okopírování části kódu z Fallout Shelter do hry Westworld. Společnost odhalila plagiát díky stejných chybám.

  • 11. 6. 2018 - Fallout Shelter je nově dostupný pro PS4 a Switch.

  • 10. 6. 2018 - Neoficiálně: Trofeje ke hře Fallout Shelter odhalují přípravu PS4 verze hry.

  • 6. 2. 2017 - Fallout Shelter vyjde zítra na Xbox One a Windows 10 Store.

  • 15. 7. 2016 - Update (v1.6) pro Fallout Shelter přináší nový systém soubojů a úkolů. Hru si nyní mohou užít i majitelé PC.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
31. července 2015
Recenze