Dead Nation
Věková dostupnost

Dead Nation

Články

Arkádovky nemají budoucnost. Tedy alespoň ne v kancelářích Housemarque, kde vznikl Resogun

Finské studio Housemarque nás více jak 20 let zásobilo originálními tituly, z nichž ty nejlepší hledaly inspiraci u osmdesátkových arkádovek Eugena Jarvise. Vývojáři si letos splnili svůj největší dětský sen, když s touto legendou přímo spolupracovali na neonové twin-stick střílečce Nex Machina. Bohužel se ukázalo, že pozitivní hodnocení jejich her ještě neznačí prodejní úspěchy, a dalších barevných arkádovek se od Housemarque určitě nedočkáme.

Uživatelé PSN nakupují po výpadku více her

Jak motivovat uživatele k tomu, aby nakupovali ještě více? Na chvilenku jim tu možnost seberte. Velmi volně by se tak daly interpretovat výsledky průzkumu agentury EEDAR, podle níž výpadek PlayStation Network a následný Welcome Back program způsobily u uživatelů PSN větší chuť k nakupování her a jiného obsahu.

Jaké hry dostanou zdarma uživatelé PlayStation Network?

Update (12:40): Čerstvá tiskovka od české Sony přibližuje pořadí, v němž bude probíhat obnovení služeb: nejdříve chce firma zprovoznit přihlášení do služeb PSN a Qriocity včetně možnosti změny hesla, dále obnovit online hraní pro PlayStation 3 a PSP, následně přehrávání vypůjčeného obsahu v rámci služby PSN Video Delivery Service, dále službu Music Unlimited, služby třetích stran a la Netflix nebo Hulu, následně kategorii Přátelé nebo chatování na PlayStation 3 a jako poslední PlayStation Home. "Ve spolupráci s několika uznávanými externími firmami společnost SNEI implementovala přísnější bezpečnostní opatření, která pomohou v boji proti nelegálním aktivitám a uživatelům poskytnou vyšší stupeň ochrany jejich osobních údajů," píše se v tiskové zprávě.

Dead Nation: na zombíky kooperativně!

Sony na svém oficiálním blogu oznámilo, že zombie arkáda Dead Nation obsáhne kooperativní online mód přes PSN. Původně jej autoři chtěli zprovoznit teprve dodatečně a nejspíš formou placeného obsahu, ale protože ve vývojovém procesu na tuhle funkci nakonec zbyl čas a autoři na tom pracují "dvanáct až šestnáct hodin denně včetně víkendů", objeví se již při vydání hry.

Dead Nation, zabijačka zombíků

Arkádová oddychovka od autorů Super Stardust HD se točí okolo oblíbeného tématu.

Bleskovky

  • 30. 10. 2015 - Duchovní nástupce Dead Nation s názvem Alienation, který je vyvíjen pod taktovkou Housemarque, vyjde 2. března 2016.

  • 15. 4. 2014 - Již zítra vyjde PSV verze Dead Nation.