Darksiders Genesis

Darksiders Genesis

Články

Výborné akční RPG Darksiders Genesis dorazilo na konzole

Poslední díl mnohými oblíbené akční série Darksiders vyšel 5. prosince exkluzivně na počítačích. Nešlo o další velké pokračování, ale o odvážnou odbočku Darksiders Genesis, která změnila úhel kamery a přidala gaučovou kooperaci. Po víc než dvou měsících si toto skvělé akční RPG můžete zahrát i na konzolích.

Samotářské radosti roku 2019

Všechno je online, všechno má multiplayer, bývá to zadarmo, ale prošpikované mikrotransakcemi. Taková už je moderní doba. Aby se člověk skoro bál, že staré dobré singleplayerové příběhové hry vymizí, protože většinou nevydělají tvůrcům tolik jako barevné repetitivní střílečky, ve kterých jde jen o to, honit se za skillem. Ale jakožto hráč, který nedá na singleplayer dopustit, mohu za sebe s radostí říct, že jsem si rok 2019 moc užil i navzdory multiplayerovým trendům.

GamesPlay – hrajeme Darksiders Genesis

Loňský konec roku patřil mimo jiné sérii Darksiders, letošní konec roku patří mimo jiné sérii Darksiders. Ale zatímco loňský třetí díl nebyl ničím, kvůli čemu byste si museli brát dovolenou, letošní odbočka Darksiders Genesis by za to už mohla stát. Naší recenzi si přečtete večer a teď tuto diablovku říznutou puzzly a metroidvanií uvidíte v běhu.

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Google Stadia nabídne v den spuštění 12 her, další přibydou ještě letos

Budoucnost už je za dveřmi. Ambiciózní streamování her v podání Stadie od Googlu startuje 19. listopadu v různých zemích světa, i když ta naše v srdci Evropy a další menší trhy budou zatím chybět. Google si dal načas s oznámením her, které budete streamovat na obrazovky nejrůznějších zařízení v den spuštění služby, a výběr je to docela zajímavý.

Bleskovky

  • 5. 8. 2020 - Z Xbox Game Passu zmizí Kingdom Come, přibudou Darksiders a Dark Pictures

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
17. prosince 2019
Recenze