Call of Duty: Infinite Warfare
Věková dostupnost

Call of Duty: Infinite Warfare

Články

Odstartovala kickstarterová kampaň deskovky podle Call of Duty

Slavná střílečka se konečně chystá na stoly deskovkář od tvůrců Mage Wars.

Call of Duty: Velké ohlédnutí za 20 lety série

Lítý boj s EA o peníze a lidské zdroje

Rekapitulace: čtrnáct let války s Call of Duty

Call of Duty je snad tou nejslavnější sérií akčních stříleček vůbec. Debutovala v roce 2003 a od té doby s téměř železnou pravidelností každý podzim na naše konzole a počítače přivádí válku. Ze začátku především druhou světovou, ale zdaleka nejen tu. Kam se herní válčení za těch 14 let posunulo až k letošnímu Call of Duty: WWII si ukážeme v naší rekapitulaci. Video pro vás připravil, sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

„Naší prioritou je fanouškovská komunita,“ říká Eric Hirshberg z Activision v rozhovoru o Call of Duty a Destiny

Kdyby po vás někdo chtěl, abyste co nejlépe generalizovali přístup firmy Activision k publikování počítačových her, co byste řekli? Já sám vlastně nevím, jaká slova bych zvolil, ale můžu upřímně říct, že CEO Eric Hirshberg mě v rozhovoru pro Games Industry docela překvapil. Soustředil se totiž na něco, s čím si tuhle společnost na první pohled tak docela nespojuji – neustálému naslouchání fanouškům.

DLC Continuum do CoD: Infinite Warfare vás zavede do retro diskotékového New Yorku

Zatímco se oči části hráčské základy Call of Duty upírají k blížícímu se oznámení nového dílu, jiná část hráčů očekává další přísun DLC do loňského dílu. Call of Duty: Infinite Warfare si teď žije spokojeným životem hry po vydání, kdy se postupně rozšiřuje o různá DLC a nadcházející Continuum je jedním z nich. Vedle čtyř multiplayerových map přidá také další divokou variaci na zombíky.

Bleskovky

  • 3. 10. 2017 - Betaverzi Call of Duty: WWII hrálo současně až 5x více hráčů než Infinite Warfare.

  • 28. 6. 2017 - Začala pětitýdenní akce Call Of Duty: Days Of Summer, která hráčům Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered a Black Ops III nabízí novou mapu, vybavení, více XP a další překvapení. (+ video)

  • 24. 5. 2017 - NPD: Nejprodávanější hry na americkém trhu v dubnu 2017: 1. Mario Kart 8 Deluxe, 2. Persona 5, 3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Zajímavostí je, že se díky zpětné kompatibilitě prodalo více Call of Duty: Black Ops II než Call of Duty: Infinite W

  • 30. 1. 2017 - Vyšel nový update (v1.08) pro Call of Duty: Infinity Warfare.

  • 24. 1. 2017 - Britský žebříček prodejnosti 3. týdne roku 2017: 1. GTA V, 2. FIFA 17, 3. Call of Duty: Infinite Warfare.

  • 20. 1. 2017 - Nejprodávanější hry v prosinci 2016 na americkém trhu: 1. Call of Duty: Infinite Warfare, 2. Final Fantasy XV, 3. Battlefield 1.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
9. listopadu 2016
Recenze