BattleTech

BattleTech

Články

Jak probíhá Paradox Con očima herního reportéra

Letošní PDXCON byl z logistických důvodů letos přesunut ze Stockholmu do Berlína, což mi jako usedlíkovi v bývalé pruské metropoli značně nahrálo do karet. Celá akce se konala v prostorách nedávno otevřeného kulturního sálu impozantní funkcionalistické budovy bývalého východoněmeckého rozhlasu, známé prostě jako Funkhaus. Novinářský den byl mimo jiné zpřístupněn i držitelům nejdražších VIP vstupenek a až na pár výjimek se jim dostalo stejné péče jako nám se zápisníky. A péče to byla velice důkladná, o čemž vás přesvědčí následující řádky plné her, alkoholu a celebrit.

Paradox odhalil nesmrtelnou dynastii, šílené vězně, nové mechy a jin- AŤ ŽIJE FRANCIE!!!

To byl ale výživný víkend. Studio Paradox Interactive pořádalo vlastní výstavu PDXCON, kde jsme se dozvěděli o Crusader Kings 3 (článek), Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (článek), Surviving the Aftermath (článek) a o rozšíření Stellaris (článek). To ale zdaleka není vše, našel se materiál pro další čtyři články, které jsme se rozhodli shrnout do jednoho. Přejeme příjemné, NIČÍM NERUŠENÉ čtení.

Paradox otevírá svůj PDXCON velkými slevami s Crusader Kings II zdarma

Dnes se otevírají brány conu, který pořádá sám Paradox. V průběhu víkendu proto můžete očekávat novinky o jejich očekávaných hrách jako třeba Vampire: Masquerade – Bloodlines 2, Empire of Sin, Surviving the Aftermath a snad i odhalení nové strategie. Do té doby si můžete na Steamu dát zdarma Crusader Kings II a za pár korun cokoliv z jejich stávajícího katalogu.

Bitvy mechů v BattleTechu se brzy přesunou do zničitelných velkoměst

Vydavatel Paradox Interactive si je vědom síly dlouhodobé podpory svých her. Nejde ale cestou mikrotransakcí a loot boxů jako většina ostatních, ale drží se zuby nehty mnoha placených dodatků rozšiřujících jejich hry po dlouhou dobu od vydání. BattleTech není výjimkou. V létě dorazí další DLC s všeříkajícím názvem Urban Warfare.

RogueTech – ultimátní mod pro BattleTech je to, po čem touží vaši mechové

BattleTech právem patřil k nejočekávanějším titulům loňského roku. Vždyť kdy naposledy jste měli možnost prohánět žoldnéřské falangy mecho-válečníků v jejich smrtonosných kovových ořích ve formátu taktických bitev? Bohužel, ač ve výsledku rozhodně nešlo o špatnou hru, z naší recenze vymámila pouze lehce nadprůměrné hodnocení. To ovšem nemohlo zastavit nadšené a kreativní fanoušky. Proto je mi dnes milou povinností vám představit mod, pod jehož neustále se rozrůstající střechou vznikla v podstatě nová, neuvěřitelně propracovaná hra.

Společnost Paradox Interactive má za sebou nejlepší kvartál v historii, aniž by vydala novou hru

Poslední dobou jsme svědky častého skupování studií nyní už gigantem THQ Nordic, ale Paradox Interactive také není žádný drobek. Ve skutečnosti rozšiřuje svoje portfolio, kde se dá. Loni si přivlastnil tvůrce BattleTechu, pustil se se svými populárními značkami do deskovek a rovněž zaznamenal nejlepší kvartál v historii firmy.

Bleskovky

  • 11. 6. 2020 - No Man’s Sky, Battletech a další. V červnu máte hodně důvodů zaplatit si Xbox Game Pass

  • 12. 6. 2017 - Tahová strategie BattleTech právě přešla do fáze betaverze.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
9. května 2018
Recenze