Anno Online

Anno Online

Články

Dej mi víc peněz, já ti dám víc zábavy

Magické spojení free to play rezonuje herním světem posledních několik let a přesto vzbuzuje mezi hráči, vývojáři i novináři značné kontroverze. Jedni už nic jiného než model „hraj teď, zaplať později” neuznávají, druhá skupina pak free to play odmítá pomalu jako nástroj ďábla. V Levelu 242 se tomuto fenoménu podíval na zoubek Ondřej Švára a my vám jeho text nyní nabízíme i na Games.cz. Pokud se vám bude líbit, určitě si kupte aktuální LEVEL 243. Ještě pořád je k dostání na stáncích a podobných témat, zamyšlení a rozborů nabízí tradičně celou řadu (a navíc Steam verzi super střílečky Sine Mora zdarma).

Anno Online vstupuje do bety i s českou lokalizací

Naposledy jsme psali o free to play strategii Anno Online před rokem ve spojitosti s uzavřenou betou. Anno Online je typickým F2P titulem ze stáje Ubisoftu, který se v browseru snaží nabídnout obsah odpovídající spíše tradiční hře. Nyní mohou úspěšnost realizace záměru prověřit i tuzemští hráči, protože tvůrci nabízí možnost pustit se do bety v češtině.

Mořem vonící Anno Online vás zve do své uzavřené bety

Loni v srpnu byla oznámena celá série free-to-play browserových titulů od Ubisoftu a nyní dospěl do stádia uzavřené bety oblíbený strategický titul Anno, který tentokrát nese spartánský přídomek Online. Ale pokud by vás to nějak pletlo, vězte, že Anno Online bude zasazené do reálií Anno 1404. Jak už bylo řečeno, Anno Online bude free-to-play browserový titul, což nezní špatně.

Ubisoft: F2P napravuje škody způsobené pirátstvím

Je jasné, že těmito slovy si CEO Ubisoftu Yves Guillemot moc kamarádů nenadělá, jenže to je celkem jedno. Klíčové je, že jmenuje důvody, proč sledujeme tak prudký vzestup free-to-play modelu na PC, a proč se k němu přidávají další a další firmy. A nepřekvapivě, tím důvodem jsou hráči, ať platící či neplatící.

Ubisoft oznámil free-to-play tituly ze všech možných žánrů

Tisková konference Ubisoftu slyšela sousloví free-to-play více, než by se tradičnímu hráči zdálo. Jenže doba je taková a byznys též, takže se začtěte do toho, co nás čeká. Jako první titul z téhle série bylo oznámeno Anno Online, které bude free-to-play browserovou MMO strategií, která by měla kombinovat klasické prvky původní hry Anno 1404 a přidá nebo spíše zjednoduší ovládání. Brzy by měla být spuštěna beta, zatím zkuste trailer do článku nás následujte pro další novinky.