Two Worlds II

Two Worlds II

Články

Datadisk Call of the Tenebrae k RPG Two Worlds II si můžete koupit samostatně

Datadisk Call of the Tenebrae k sedm let starému RPG Two Worlds II mi na prvních záběrech nebyl příliš sympatický, a to i když jsem ignoroval kuriózní zmatky kolem přídavku mikrotransakcí. Nový trailer vypadá o něco málo líp, ale stále tedy žádná sláva, a to i když vezmu v úvahu kmetský status původní hry. Pravděpodobnost, že se do světa Antaloor vrátím, ovšem byla maličko navýšena skutečností, že DLC včera vyšlo jako samostatná hra.

Po sedmi letech od vydání se v PC verzi Two Worlds II objevily mikrotransakce – tvůrci vysvětlují proč

Nečekané oživení akčního RPG Two Worlds II z roku 2010 pokračuje, ale nikoli bez kontroverze. Spolu s datadiskem Call of the Tenebrae totiž dorazilo „vylepšení“, které by čekal asi málokdo – mikrotransakce. Od nynějška si do hry za pár dolarů můžete přikoupit drobnosti jako knihy schopností, materiály nebo léčivé lektvary. Tvůrci zároveň zablokovali konzolové příkazy, kterými si hráči tohle všechno mohli přičarovat sami, ale po naštvané reakci komunity je zase povolili. Jakou má tohle bizarní divadlo příčinu? Možná se budete divit, ale za všechno může verze hry pro Xbox 360.

Two Worlds III vyjde za tři roky, mezitím se objeví datadisk a DLC pro dvojku

Po vydání průšvihové akční adventury Raven's Cry (na jejich obranu hru zachraňovali, nebyl to jejich projekt) se rozhodli vývojáři z Reality Pump Studios vrátit k rodinnému stříbru v podobě značky Two Worlds. Druhý díl akčního RPG vyšel už před šesti lety, byl nejvyšší čas se ke značce vráti. Vývoj Two Worlds III ovšem teprve nedávno začal, nachází se ve fázi tvorby konceptu. Aby fanoušci série nestrádali, nebídnou jim tvůrci v mezičase dvojici datadisků pro Two Worlds II.

DLC přidá do Two World 2 multiplayerový mód

Po datadisku Pirates of the Flying Fortress a hříčce Castle Defense obohatí univerzum RPGčka...

Oznámení datadisku Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress

TopWare Interactive před pár minutami oznámili první datadisk pro akční RPG Two Worlds II:...

Topware prý tlačil na novináře kvůli recenzím Two Worlds II

Herní server Destructoid dnes zveřejnil seznam věcí, jimiž se vydavatel Topware Interactive údajně snažil ovlivňovat recenze svého RPG Two Worlds II. Z konkrétních případů je tu například placená reklama na evropských webech výměnou za předem zaručené pozitivní recenze nebo zfalšované webové statistiky, vytvářející zdánlivě větší zájem o hru na portálu IGN.

Bleskovky

  • 20. 6. 2017 - Topware Interactive přidal mikrotransakce do 6 let staré hry Two Worlds II.

  • 24. 4. 2017 - DLC Two Worlds II: Call of the Tenebrae vyjde 25. května.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
12. ledna 2011
Recenze