Two Worlds III vyjde za tři roky, mezitím se objeví datadisk a DLC pro dvojku
zdroj: tisková zpráva

Two Worlds III vyjde za tři roky, mezitím se objeví datadisk a DLC pro dvojku

29. 3. 2016 10:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po vydání průšvihové akční adventury Raven's Cry (na jejich obranu hru zachraňovali, nebyl to jejich projekt) se rozhodli vývojáři z Reality Pump Studios vrátit k rodinnému stříbru v podobě značky Two Worlds. Druhý díl akčního RPG vyšel už před šesti lety, byl nejvyšší čas se ke značce vráti. Vývoj Two Worlds III ovšem teprve nedávno začal, nachází se ve fázi tvorby konceptu. Aby fanoušci série nestrádali, nebídnou jim tvůrci v mezičase dvojici datadisků pro Two Worlds II.

První z plánovaných rozšířeni vyjde pod názvem Two Worlds II: Call of the Tenebrae už v polovině roku. Podíváte se v něm zpátky do Antalooru, kde budete řešit vraždu Dar Phy, což je bohužel asi definitivní sbohem této sympatické půlorčici. Za vraždou stojí kult krysích lidí, který si říká Vyvolení. A krom Call of Tenebrae letos vyjde ještě DLC Shattered Embrace a osm nových multiplayerových map.

Po dokončení datadisku a DLC pro druhý díl Two Worlds se vyčleněná část studia připojí ke zbytku, který už začíná koncipovat třetí díl. Na ten si ale ještě počkáme, protože vývoj bude trvat odhadem tři roky. Zatím se tedy podívejte na obrázky Call of Tenebrae.

Nejnovější články