Raven’s Cry

Raven’s Cry

Články

Vylepšenou verzi pirátského dobrodružství Curse of Raven's Cry dostanou majitelé původní verze zdarma

Vydání Raven’s Cry bylo pro fanoušky pirátské tématiky ve hrách zklamáním. Jádro hry nebo náplň nijak špatné nebyly, potenciál však zabilo budgeotvé zpracování. Titul se topil v chybách, nedodělcích a strašlivé grafice. Oznámením vylepšené verze Vendetta: Curse of Raven's Cry si tak chtěl vydavatel z TopWare udobřit komunitu a přislíbili vylepšenou verzi nabídnout zdarma všem majitelům původní verze hry. Jen se musí o svoji kopii přihlásit.

Pirátské RPG Raven's Cry se s reedicí pokusí napravit pošramocenou pověst

Pokud jste zažili jakékoli perné chvilky s Raven’s Cry a v slzách jste hru opouštěli s myšlenkou nad promarněným potenciálem, kdy drobný bug stíhal fatální chybu a kdy umělá inteligence nepřátel znemožňovala absolvování důstojných soubojů, tak můžete hezky zvesela vyhlížet reedici jménem Vendetta: Curse of Raven's Cry. Nové jméno a pozdější (a zatím neoznámené) datum vydání pak značí opětovnou snahu získat si po velkých peripetiích a celkem sedmiletém vývoji své publikum.

Video z pirátského RPG Raven’s Cry budí dojem Assassin’s Creed IV ze „sekáče“

Assassin’s Creed Rogue jsem nedávno v článku charakterizoval jako solidní, ale zároveň nijak zázračnou nápodobu Assassin’s Creed IV: Black Flag pro „staré“ konzole. Čili jde o v zásadě pozitivní hodnocení, které ale na adresu Raven’s Cry vytáhnout nemůžu. A ne jenom kvůli nové videoukázce, kvůli níž hra působí levně až skoro amatérsky, jak se můžete sami přesvědčit v článku.

Pirátské akční RPG Raven’s Cry vyjde v květnu 2014

Piráti teď sice ke spokojenosti hráčů i kritiků válcují minulou i současnou generaci konzolí v Assassin’s Creed IV: Black Flag, ale až dohrajete tuhle tříáčkovou monstrozitu i se všemi nadcházejícími DLC a budete pořád lačnit po dalším pirátském nášupu, bude k dispozici. Postarají se o něj Reality Pump a TopWare, když 7. května 2014 vydají akční RPG Raven’s Cry. Nebude tak rozmáchlé a asi ani tak kvalitně zprodukované jako obří Black Flag, ale piráti v něm taky budou.

Pirátská odplata v akční adventuře Raven's Cry

První pořádný trailer a obrázky z akční adventury Raven's Cry dokazují, že u nové hry od TopWare a Octane Games budeme mít čest s jakýmsi očesaným klonem Risen 2 nebo dokonce Max Payne - bez bullet timu a s hákem na jedné ruce. Cílem je ukázat tvrdší, realističtější podobu života na mořích: hlavnímu protagonistovi Christopheru Ravenovi v dětství zemřeli oba rodiče, a teď, když jen s jedinou rukou vyrostl v dospělého muže, se hodlá pomstít. Konkrétně krvežíznivému gangu dezertérů a trestanců, kteří si přezdívají Devil's Tines.

Bleskovky

  • 22. 1. 2015 - Pirátské RPG Raven's Cry dorazí na Steam 26. ledna a do kamenných obchodů o dva dny později. X360 verze bude šířena pouze digitálně od prozatím neznámého data.

  • 5. 9. 2014 - Minimální a doporučené systémové požadavky dobrodružného RPG Raven's Cry odhaleny.