Vylepšenou verzi pirátského dobrodružství Curse of Raven's Cry dostanou majitelé původní verze zdarma
zdroj: tisková zpráva

Vylepšenou verzi pirátského dobrodružství Curse of Raven's Cry dostanou majitelé původní verze zdarma

16. 11. 2015 18:17 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vydání Raven’s Cry bylo pro fanoušky pirátské tématiky ve hrách zklamáním. Jádro hry nebo náplň nijak špatné nebyly, potenciál však zabilo budgeotvé zpracování. Titul se topil v chybách, nedodělcích a strašlivé grafice. Oznámením vylepšené verze Vendetta: Curse of Raven's Cry si tak chtěl vydavatel z TopWare udobřit komunitu a přislíbili vylepšenou verzi nabídnout zdarma všem majitelům původní verze hry. Jen se musí o svoji kopii přihlásit.

Vyplnit je třeba formulář na oficiálních stránkách hry, ve kterém musíte mimo jiné doložit, že jste si hru skutečně koupili - i v případě koupě hry na Steamu.

Vylepšená verze nabídne upravené herní mechanismy, odstranění řadu chyb, ale i nový anglický dabing, který v původní edici také nepatřil k tomu nejlepšímu. Pokud jste ale o Raven’s Cry ještě nezavadili, tak vás může zaujmout fakt, že předbojednávky provedené na stránkách hry přinesou slevu 10 %.

K dispozici bude nové též Digital Deluxe edice hry, která nabídne novou lokaci s přidanou hodnotou v podobě jedné hodiny hraní navíc, digitální artbook, několik nových předmětů přímo do hry a nakonec také soundtrack.

Vendetta: Curse of Raven's Cry zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články