Max Payne 3
Věková dostupnost

Max Payne 3

Články

Král poctivého braku: Těšíme se na remake Maxe Paynea

Vzpomínáme na drsného policejního detektiva

Tvůrce série GTA Dan Houser odchází z Rockstar Games

„Dle západní medicíny se ischias, zvaný lidově houser či ústřel, objevuje převážně ve středním věku, a to hlavně pak u mužů. Jedná se o náhle vzniklé bolesti v oblasti bederní páteře,“ píše se na webu Patentní medicína. Dan Houser si sice prošel dovolenou, o jejíž délce se nikomu z nás ani nesnilo, ale asi to nebude bolest zad, kvůli níž opouští slavnou společnost, kterou pomohl založit.

Rockstar vzal Humble Bundle útokem a sám navíc žádné peníze nechce

Rockstar, který momentálně kutí očekávané pokračování Red Dead Redemption II, vzal útokem Humble Bundle. Nabízí tam spoustu her ze série Grand Theft Auto, Max Payne a nechybí ani brutální Manhunt. Standardní cena všech titulů se podle Humble Bundle pohybuje někde lehce pod 200 dolary, ale vy si můžete doplnit herní knihovnu za směšné peníze.

Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz

Letní slevy na GOGu skončily, podobné cenové šílenství začalo na Steamu. V průběhu následujících dní jsou k mání všechny možné tituly s různě velkou slevou oproti ceně normální. A protože nejsme jiní než vy, máme také seznam her, které bychom asi za plnou cenu minuli, ale ve slevě jen těžko odoláme. Proto jsme dali dohromady redakční tipy na hry, které by vás mohly v probíhající letním výprodeji na Steamu zajímat.

HádejHru: před hraním Quantum Break otestujte své znalosti série Max Payne

Matrix zpopularizoval efekt zpomalení času ve filmech, Max Payne zase ve hrách. Finští Remedy Entertainment přišli v roce 2001 s dnes už ikonickým bullet timem, který následně použili prakticky ve všech svých hrách včetně Max Payne, Max Payne 2, částečně i v Alan Wake ale i v aktuálním Quantum Break. Bullet-time ale není jediný důvod, proč je Max Payne takřka kultovní série. Jestli o ní všechno podstatné znáte, si můžete vyzkoušet v našem kvízu.

Šance na zachování online multiplayeru v Battlefield a Command & Conquer hrách stále žije

„Už sem řek, po žních jdeš off-line,“ zahřímala EA a oznámila padesátce svých titulů, že od konce června letošního roku přijdou o podporu online multiplayeru a některé z nich na to konto definitivně upadnou v zapomnění. Jiné se však na vlnách internetu udrží díky alternativnímu řešení buď od fanoušků nebo služeb od třetích stran. EA tak jako další firma v řadě reaguje na již dříve anoncované uzavření serverů služby GameSpy, kterou pro realizaci multiplayeru ve svých hrách používala celá řada firem včetně Nintenda. Jaké hry od EA konkrétně se na konci června ponoří do digitální tmy?

Bleskovky

  • 28. 8. 2023 - Po 16 letech opouští Rockstar vedoucí scenáristů

  • 21. 4. 2021 - Max Payne 3 a L.A. Noire odemykají svá DLC pro všechny zdarma

  • 10. 12. 2014 - Neoficiálně: Za PC verzi GTA V je zodpovědný stejný tým, který se postaral o PC verzi Max Payne 3 a již nyní běží při 60 FPS.

  • 17. 7. 2014 - Spekulace: Letošní zimu vyjde PS4 a Xbox One port hry Max Payne 3.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
90/100
Datum recenze:
21. května 2012
Recenze