Borderlands 2

Borderlands 2

Články

Epic rozdává Borderlands: The Handsome Collection

A taky simulátor sprejera Sludge Life

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

LEVEL 298 je tady: Chceme vás slyšet

Nové číslo herního magazínu LEVEL je k dostání na stáncích a předplatitelé už v něm mohou dle libosti listovat. Můžete se jich zeptat, jaké články uvnitř najdete, ale pokud jste introvertní povahy, nabízíme vám níže stručný návod. Pokud bychom měli upozornit na jeden článek, pak je to rozhovor s jedním z otců současné videoherní scény Donem Daglowem. Aktuální číslo toho ale nabízí mnohem víc…

Borderlands 3 a další kolo rekordů – nejprodávanější, nejdigitálnější, nej…

Před týdnem to byly rekordy v počtu souběžně hrajících hráčů a plácání se po zádech na straně Gearboxu, teď tu máme zprávy a rekordních prodejích a plácání se po zádech vydavatele 2K. Slovo „nej“ se v článku objeví několikrát, protože všechno nasvědčuje tomu, že Borderlands 3 jsou prostě hit.

Červnové PS Plus jede na vlně Sonica a Borderlands

Předplatitelé služby PlayStation Plus mohou do 3. června sáhnout po aktuální nabídce dvou her, než jim nadobro zmizí z dohledu. Jde o dva výborné kousky posvěcené naší redakcí – What Remains of Edith Finch se řadí mezi nejlepší adventury současnosti, zatímco Overcooked je výborná, ztřeštěná párty hra ideálně pro čtyři hráče. Ale ani červnová nabídka není vůbec marná.

Systém Valve proti review bombingu u Borderlands 2 zlikvidoval 4 tisíce recenzí

Steam dlouhodobě trápí jev, který se nazývá review bombing. Při něm s něčím nespokojení uživatelé záměrně snižují hodnocení hry, aby se „pomstili“ za nějaký krok studia, vydavatele apod. Aktuálně je oblíbeným tématem časově exkluzivní vydávání her na Epic Storu, na což paradoxně samozvaní mstitelé zareagují tím, že poškodí platformu, na níž by hru chtěli mít. Pro Valve je to totiž problém, jelikož se pak nedá na uživatelské hodnocení spolehnout a ničí to samotnou využitelnost tohoto prvku. Po dlouhé době, jak už je u Valve zvykem, se ale firma probrala k činnosti a uvedla do provozu systém (viz náš článek) odstraňování „offtopic“ recenzí.

Bleskovky

  • 1. 6. 2020 - Switch přivítal kolekce BioShocků a Borderlands spolu s druhým XCOMem

  • 24. 10. 2019 - Vyšlo Borderlands 2 VR, na PC ho ale provází technické problémy.

  • 29. 5. 2019 - Borderlands 2 by podle spekulací mohly letos dostat nové DLC s Lilith, které bude sloužit jako příběhový most mezi dvojkou a nadcházející trojkou.

  • 16. 7. 2018 - Vyšla nová verze komunitního patche (v4.1) pro hru Borderlands 2.

  • 7. 2. 2018 - Vyšel neoficiální komunitní patch (v4.0.10) pro Borderlands 2, který přináší přes 380 změn a oprav.

  • 22. 2. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v březnu 2017 zdarma Layers of Fear (XOne), Evolve Ultimate Edition (XOne), Borderlands 2 (XOne, X360) a Heavy Weapon.

DLC

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360
25. červen 2013
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
18. září 2012
Recenze