Warlocks vs Shadows
Věková dostupnost

Warlocks vs Shadows

Články

Warlocks vs Shadows se rýsuje jako skvělá RPG akce v singlu i kooperaci

Na kickstarteru zafinancovaný videoherní projekt, který si nyní spokojeně lebedí v early access na Steamu, se v posledních týdnech dočkal hned několika zásadních updatů, přičemž po jednom z nich došlo ke změně názvu z Warlocks na Warlocks vs Shadows. Ne že by to všal bylo nutné. Už během prvního týdne se hra na Steamu prodávala lépe než Far Cry 4, Assassin's Creed Rogue nebo This War of Mine. Čemu vlastně tvůrci Warlocks vs Shadows ze studia Frozen District za tento úspěch vděčí?

Warlocks nabízí kooperativní řežbu v kouzelném pixelartovém provedení

V září představená multiplayerová řežba Warlocks dorazila na Steam, zatím však pouze v early access verzi. Za něco málo přes 12 eur si tak můžete na vlastní kůži vyzkoušet, zač je toho v této pixelartem říznuté akci loket. Autoři vydání na Steamu oslavují stylovým a velmi akčním trailerem, ukazujícím aktuální podobu hry. Finální verze by pak měla být dostupná nejen na PC, Mac a Linux, ale i na Wii U.

Pixelartová arkáda Warlocks demoluje Kickstarter odzbrojující přirozeností tvůrců

Náročné dvourozměrné souboje v pixelartové stylizaci slibuje (multiplayerová) řežba Warlocks, kterou vyvíjí polské studio One More Level pro PC, Mac, Linux a Wii U. Aby však na vydání hry skutečně došlo, musí tvůrci na Kickstarteru vybrat 25 tisíc dolarů a prozatím jim to moc nejde. Jakkoli hra vypadá zábavně, jak se můžete sami přesvědčit prostřednictvím hratelné demoverze.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
2. září 2015
Recenze