Wasteland 3 vás zve do šíleného Colorada

10. 6. 2019 17:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Další díl „tahových Falloutů“ si letos bohužel ještě nezahrajete, ale můžete se na něj alespoň navnadit novým trailerem, který se vám ve stylu opilé cestovky snaží prodat krásy Colorada. Ale těžko si můžete užívat krajinu hry Wasteland 3, když se na vás ze všech stran valí mechanizovaný hmyz a jiní nepřátelé, kterým není nic svaté.

Novému traileru rozhodně nechybí humor, brutalita, spousta pozoruhodných zbraní, nějaká ta demonstrace tahových soubojů a zasněžená příroda. Žádná velká překvapení se nekonají, ale pokud dostanu jen o chlup lepší díl než minule, tak mi to vlastně bude bohatě stačit.

Wasteland 3 se trochu opozdí. Nově se s ním totiž počítá až na jaře příštího roku na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Důvod odkladu je prostý: Studio InXile bylo koncem minulého roku pohlceno Microsoftem, což zajistilo přísun čerstvých financí, a tedy i možnost uskutečnit další vize tvůrčího týmu.

zdroj: inXile Entertainment

Pokud patříte mezi podporovatele crowdfundingové kampaně na Figu, kde hra před lety vybrala přes 70 milionů korun, a pokud jste zároveň přispěli alespoň 75 dolary, pak si už v srpnu vyzkoušíte alfu Wastelandu 3. Následně se na podzim spustí beta pro všechny podporovatele na úrovni 25 dolarů a výš a zároveň můžete za hrou vyrazit na letošní Gamescom.

Nejnovější články