The Wonderful 101: Remastered

The Wonderful 101: Remastered

Články

Jaké hry vyjdou v květnu? Těšte se na moravský horor i nový Minecraft

S pandemií koronaviru zůstala většina z nás uvězněná ve svých domovech, kde jsme měli čas dohnat to, co jsme v hráčských životech zameškali. Ani s rozvolňováním opatření a příchodem jara ale nepřijdete o porci svěžích novinek. Na květen se z dubna posunulo vydání jedné sympatické české hry, kromě toho se dočkáme také zajímavých remasterů nebo simulátoru žraloka. A nebude chybět ani příliv starších titulů na Switch.

Chystané remaky a remastery: Seznam her, které čeká omlazení

Pomalu se dostáváme do bodu, kdy se častěji dozvídáme o technické předělávce starší hry než o zbrusu novém zážitku. Dobře, to možná trochu přeháním, ale remastery a remaky jsou dnes na denním pořádku. Pojďme si proto připomenout ty nejzajímavější z nich, které se v nejbližších měsících a letech chystají sahat na zlatý fond herní historie i na jeho méně proslulé kapitoly.

Tvůrci Bayonetty a Astral Chainu odhalili superhrdinský Project G.G., ve kterém bojujete s kaiju

V Platinum Games nám slibovali odhalení spousty novinek během letošního roku. Dokonce svá oznámení souhrnně označili jako Platinum4 a naznačili tak celkem čtyři zásadní novinky. Od začátku roku jsme dostali už tři, přičemž dvě z nich zazněly z noci na dnešek – nová hra a nové typy her.

PlatinumGames už nepotřebují vydavatele, remaster The Wonderful 101 zafinancovali fanoušci

Studio PlatinumGames z kraje letošního roku přišlo se zprávou, že si konečně pokusí splnit jeden ze svých snů – stát se vydavatelem vlastních titulů, tedy osamostatnit se. S tímto krokem z části vypomohla finanční injekce od Tencentu a nyní i financování velkým davem fanoušků, díky kterým brzy vyjde remaster The Wonderful 101 na mnoha platformách.

Bleskovky

  • 26. 3. 2020 - Remaster japonské hack'n'slash The Wonderful 101 se ukazuje v minutovém traileru.

  • 27. 2. 2020 - The Wonderful 101: Remastered vyjde v Evropě 22. května na PC, PlayStation 4 a na Switchi.

ORIGINÁL

The Wonderful 101
8/10
The Wonderful 101
Akční, Adventura
Wii U
23. srpen 2013