Super Mario Run
Věková dostupnost

Super Mario Run

Články

Tržby ze Super Mario Run zůstaly za očekáváním Nintenda

Super Mario Run představuje pro Nintendo první velký krok na pole mobilních her, protože přináší svého ikonického hrdinu na zcela novou platformu. Přechod na mobily byl zlomovým okamžikem ve vývoji firmy, ovšem jakým směrem zamíří je zatím nejasné. Co se týče Super Mario Run (recenze), je jisté, že finančně si japonská firma slibovala víc. Pro server Nikkei to potvrdil šéf Nintenda Tacumi Kimišima.

Nový LEVEL 271 sleduje české hry a budoucnost Nintenda

Právě vyšel nový LEVEL 271 a obálka s Linkem upozorňuje na jedno z jeho hlavních témat. Vedle dojmů z chystané konzole Nintendo Switch i The Legend of Zelda: Breath of the Wild se ale můžete těšit i na řadu dalších zajímavých článků. Za všechny jmenujme třeba obří ročenku českých her, téma o složité tvorbě herních filmečků nebo text o hrách, které dozrály až mnoho měsíců či let po vydání. LEVEL 271 najdete už nyní ve všech dobrých trafikách, supermarketech, prodejnách JRC a Brloh a v elektronických distribucích Alza Media a Floowie. !function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '234572886741524'); fbq('track', "PageView");

Super Mario Run vyjde na iOS v polovině prosince za cenu 10 dolarů

Vůbec první mobilní hra Nintenda se známým Mariem v hlavní roli vyjde 15. prosince. Super Mario Run se tak zhruba za měsíc dostane na všechna mobilní zařízení poháněná operačním systémem iOS 8.0 či jeho novější verzí. Časem se hra objeví také na Androidu, ovšem tam ještě datum vydání ani další detaily neznáme.

Bleskovky

  • 1. 11. 2017 - Přestože mobilní Super Mario Run zaznamenal 2 miliony stažení, nepřinesl Nintendu uspokojivý zisk.

  • 20. 3. 2017 - 23. března vyjde na iOS a Android zařízení Super Mario Run ve verzi 2.0.0.

  • 21. 12. 2016 - Nintendo neplánuje žádný nový obsah pro Super Mario Run.

  • 19. 12. 2016 - Analytická společnost SuperData snížila předpokládaný příjem z prvního měsíce prodeje hry Super Mario Run o 75%.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
27. ledna 2017
Recenze