Strange Brigade

Strange Brigade

Články

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Poslední srpnový týden už se nese ve znamení přicházející bouře. Tedy podzimní cunami titulů, která jako obvykle začíná nabírat sílu v září. Takže se můžete těšit na nemocniční simulaci, populární fotbálek, akční RPG a nebo kooperační střílečku. Co vše se tento týden chystá vám ve videu ukáže a hlasem doprovodí Honza Vondrášek.

Po vydání kooperačky Strange Brigade zavítáte třeba na Ostrov mrtvých

Sice už těch kooperativních stříleček pro čtyři hráče začíná být nějak moc, ale Strange Brigade vypadá zajímavě alespoň zasazením. Pyramidy, pralesy, mumie, egyptští bohové a další exotická havěť s nádechem 30. let minulého století. Jestli se do tohoto světa plného pastí chystáte, pak by vás mohl zajímat dodatečný obsah, který dorazí po vydání formou season passu, ale i zdarma.

Kooperační Strange Brigade předvádí exterminaci mumií ve čtyřech hráčích

Krvelačné mumie, spousta střelných zbraní, paranormální jevy a egyptské ruiny… Střílečce Strange Brigade už k dokonalosti chybí jen Brendan Fraser. Místo něj je tu aspoň kooperace pro 2-4 hráče, kterou představuje nové video. Doporučuju vypnout zvuk, pokud jste alergičtí na komediálně přehnané britské přízvuky.

Strange Brigade vás vezme koncem prázdnin na cestu do 30. let, za mumiemi, kostlivci a faraony

O kooperativní hry je bezpochyby zájem. Jak vězeňský A Way Out, tak krysácký Warhammer: Vermintide 2 prodaly během prvních pár týdnů přes milion kopií a minimálně v našich recenzích se nezalekly výšin. Na konci srpna se ukáže, jestli i pastmi prošpikovaný Egypt a 30. léta minulého století jsou tím, co naláká kvanta hráčů ke kooperaci ve Strange Brigade.

Nové záběry ze střílečky Strange Brigade ukazují kooperativní tah proti monstrům

Studio Rebellion má za sebou Sniper Elite, Rogue Trooper a ani s novou hrou neposílá akční žánr k ledu. Díky E3 už nemusíme koukat jen na teaser Strange Brigade, ale máme tu nové a dlouhé video přímo z hraní, a ještě s komentářem tvůrců navrch. Kooperativní střílení zasazené do 30. let minulého století tu tvůrci chtějí okořenit skrze poněkud netradiční nepřátele, mechaniky podporující souhru postav a celé dohromady to nevypadá vůbec špatně.

Bleskovky

  • 12. 9. 2018 - Strange Brigade dostává čtveřici nových map, hrdinu a kampaň.

  • 8. 6. 2018 - Video: Gameplay záběry z kooperační střílečky Strange Brigade.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
11. září 2018
Recenze