Primordia
Věková dostupnost

Primordia

Články

Nezávislý rozcestník: vesmíru tváří v tvář

Tématem dnešního Nezávislého rozcestníku jsou rasy, tváře i vesmír v proměnách. A jak každý správný scifista ví, v každém správném článku z vesmíru by neměly chybět ani Hvězdné války nebo Star Trek. Bohužel ne doslovně, ale i tak je hvězdnými válkami dnešní díl takřka natřískaný – Star Trek se podařilo naplnit v plném významu. Napřed však vzhůru do oblak!

Ve 3. vlně Greenlightu Valve schválili 13 her včetně jedné české

Po měsíci se zase ozvali z Valve na téma Greenlight. Proběhlo totiž třetí schvalovací kolečko, v němž se tentokrát dostalo na třináct vyvolených z kategorie her a vůbec poprvé Greenlightem prošly také klasické programy čili neherní software. Zajímavé je, že Valve nevybrali jen tituly, které měly nejvíc hlasů, ale také ty, které měly “neuvěřitelný růst” - takže teoreticky někdo nemusel ani dosáhnout určité hranice hlasů, ale obří zájem hráčů Valve jednoduše zaujal, a tak projekt vybrali. Dobrá zpráva je, že mezi třinácti vyvolenými je i jeden český projekt...

Adventura Primordia se vám podbízí hratelnou ukázkou

Starobyle vypadající adventuru Primordia od Wormwood Studios a Wadjet Eye Games už jsem vám do hlav tlačil zcela záměrně hned několikrát. Jednou kvůli dabingu Logana Cunninghama, kterého znáte z Bastion, podruhé kvůli svojskému vzhledu, potřetí kvůli hudbě a atmosféře, a dnes – inu, dnes vám Primordii tlačím kvůli hratelné demoverzi, přes kterou si můžete ověřit, jestli vaše potenciální náklonnost ke hře není fatální omyl.

Primordia vás nechá řešit zmizení lidstva

Po zběžné sondáži diskusních fór by se sice mohlo zdát, že hlavní devízou chystané adventurky Primorida je dabing hlavní postavičky hlasem Logana Cunninghama, kterého znáte z Bastion. Když se ale vykašlete na názory druhých, podíváte se na obrázky a pustíte si třeba nejnovější video, tak nutně na hře najdete i jiná lákadla.

Adventuristé z Wadjet Eye Games přichází s Primordií

Adventurní experti z Wadjet Eye Games, kteří mají prsty ve 2D perlách jako Gemini Rue, Resonance, Blackwell a dalších adventurkách, chystají nový kousek. Nová adventura Primordia, na které pracují vývojáři z Wormwood Studios, by měla vyjít ještě letos a bude se odehrávat v postapokalyptické budoucnosti po smrti lidstva. Příběh se bude točit kolem samotářského robota Horatio, který si "žárlivě hlídá svoji svobodu."
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
20. prosince 2012
Recenze