Adventuristé z Wadjet Eye Games přichází s Primordií
zdroj: tisková zpráva

Adventuristé z Wadjet Eye Games přichází s Primordií

5. 10. 2012 17:12 | Preview | autor: Adam Homola |

Adventurní experti z Wadjet Eye Games, kteří mají prsty ve 2D perlách jako Gemini Rue, Resonance, Blackwell a dalších adventurkách, chystají nový kousek. Nová adventura Primordia, na které pracují vývojáři z Wormwood Studios, by měla vyjít ještě letos a bude se odehrávat v postapokalyptické budoucnosti po smrti lidstva. Příběh se bude točit kolem samotářského robota Horatio, který si "žárlivě hlídá svoji svobodu."

Robotovi ale jeho samotářský život překazí tajemný záškodnický robot, který mu ukradne zdroj enegie. Horatio se tak bude muset vydat na cestu do pustin a také do vlastní minulosti. Horatia mluví sympaťák Logan Cunningham, který, kdybyste ho náhodou neznali, namluvil parádního vypravěče v Bastion.

zdroj: Archiv

První teaser na Primordii, s hlasem Logana Cunninghama

Zas tak osamocený Horatio asi nebude a možná se pak ve hře dočkáme i nějakých lidí, když je o nich na konci traileru malá zmínka. Primordia bude opět 2D s retro vzhledem a vypadá moc pěkně. Sice žádné rozjuchané zelené fantasy stromečky jako v Bastion, ale šedá a špinavá industriální postapokalyptická budoucnost plná robotů, o čemž se můžete přesvědčit nejen z traileru, ale také z mnoha obrázků a artů v galerii.

Nejnovější články