Primal Carnage

Primal Carnage

Články

Nezávislý rozcestník: Vietnam, paintball a jiní dinosauři

Když se podíváte na výčet tagů, zjistíte, že dneska to bude pořádná divočina. S dinosaury do Vietnamu, z Vietnamu za vetřelci, od vetřelců ke kyber-samurajům a možná přijde i Gordon Freeman s předvojem lehce obrněných tanků. Střílečky a strategie, dokonce i jeden neskutečný paintball.

Primal Carnage vrací dinosaury do boje proti lidem

Poněvadž byla Primal Rage, společně s Clay Fighter a několika dalšími, již konvenčními, jedna z nemnoha bojovek, které mě kdy dokázaly oslovit, nemůže se nikdo divit, že ve mně název hry Primal Carnage vzbuzuje okamžitou asociaci. A ještě ke všemu je Primal Carnage rovněž titul s dinosaury, i když se samozřejmě nejedná o bojovku, nýbrž o multiplayerovou akci, v níž se na ploše pěti rozlehlých území odehrávají souboje původních obyvatel Země s lidmi.

Dinosauří akce Primal Carnage představuje dvě povolání

Primal Carnage určitě nebude hitem sezony. Je to hra malá, ne zrovna krásná, ale to neznamená, že musí být špatná. Následující video představuje dvě povolání... i když povolání... Na jedné straně je to Trapper, na druhé Raptor, což není ani tak povolání jako druh. Každopádně se tak představí obě části téhle multiplayerovky, tedy hraní za dinosaura i člověka.

Dinosauři proti lidem v multiplayerovce Primal Carnage

Boj s dinosaury, to je taková nestárnoucí klasika fantastiky. Ale nebavilo by vás hrát třeba i...

Hurá na dinosaury v Primal Carnage

Nezávislá multiplayerová FPS v hlavní roli s žoldáky a Tyrannosaurem rexem.