Battlefield 4 představuje Premium a mapu Paracel Storm
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4 představuje Premium a mapu Paracel Storm

20. 8. 2013 18:03 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Nevím jestli šlo o vrchol prezentace Electronic Arts, ale určitě šlo o jednu z nejpůsobivějších částí. Battlefield 4 se konečně prezentoval novým obsahem a že ho tentokrát bylo. Nejprve je tu trailerové představení mapy Paracel Storm, který ukazuje zase jinou část hry a vizuální orgie doplňuje zase lehce pozměněným tradičním battlefieldovským hudebním motivem.

Informačně tím hlavním ale bylo představení Battlefield 4 Premium programu, který bude mít smysl koupit od prvního dne. Základ je jasný. Premium nabídne v ceně všech pět expanzí, které k Battlefieldu 4 vyjdou. Ty nyní byly i představeny s krátkými charakteristikami.

Battlefield 4: China Rising už bylo představeno dříve. Vyjde v prosinci tohoto roku a představí boj na čínské pevnině. Battlefield 4: Second Assault vrátí čtyři, zatím neoznámené mapy z Battlefieldu 3 v kabátku nového enginu a vyjde společně s vydáním Xbox One. Battlefield 4: Naval Strike přinese boje na moři, kam dle dějového pozadí zamíří čínská armáda. DLC vyjde někdy na jaře 2014. V létě 2014 přijde Battlefield 4: Dragon’s Teeth, v němž pro změnu Američané přenesou boj do městského prostředí. Ještě v létě pak vyjde Battlefield 4: Final Stand, které celou multiplayerovou linii zakončí.

Členství v Premium klubu vám zajistí přístup do všech DLC s dvoutýdenním předstihem. Zároveň by mělo přinést větší možnosti kosmetických úprav vašeho vojáka, tedy nějaké speciální psí známky, kamufláže apod. Zůstane i prioritní řazení ve frontě na serverech. Premium hráči dostanou i dvanáct prémiových Battlepacků. Hodně zajímavě zní informace o tom, že Premium hráči dostanou každý týden něco nového, nějaký bonusový obsah.

...

Plus, jak přechod na next gen káže, půjde přenést účet z X360 a PS3 na Xbox One a PS4. Cena Premium členství byla stanovena na 50 dolarů, uvidíme kolik to bude v našich končinách. Co se týče bety, ta bude spuštěna v říjnu na PC, X360 a PS3. Do bety se přednostně dostanou majitelé Premium z Battlefieldu 3, limitek Medal of Honor: Warfighter a ti, kteří si předplatí Premium ke čtyřce.

Představen byl v krátkosti i nový multiplayerový mód Obliteration. Bude opět založen na týmové spolupráci. Vy i soupeřův tým musíte zničit soupeřův cíl. Jenže na mapě bude vždy spawnovaná jen jedna bomba, takže oba týmy se budou utkávat v boji o bombu a následném transportu na místo odpalu u soupeřova cíle.

...

Nejnovější články