Battlefield 4: Naval Strike

Battlefield 4: Naval Strike

Články

DICE vydali obří podzimní update pro Battlefield 4

Na podzim nepadají na zem jenom vločky, dešťové kapky, listí ze stromů a jiné obskurní objekty, ale zjevně též obří patche. Třeba pro střílečku Battlefield 4, která kvůli svému multiplayerovému rodokmenu a různorodosti požadavků hráčské komunity nebude nikdy dokončená. Nikdy! A protože letos žádná pětka nevychází, neměli tvůrci z DICE na výběr – museli hráče čtverky něčím zasytit, přičemž aktuální 1,16 GB velký update by žaludky béefkářů měl zaplácnout docela solidně. Pojďme se podívat, co v obecném měřítku nabízí.

Naval Strike pro Battlefield 4 skládá poklonu Titan módu z BF 2142

Battlefield 2142 mezi ostatními BF hrami zapadl a zapomnělo se na něj - možná právem, možná ne. V DLC Naval Strike pro Battlefield 4 si ale můžou fanoušci sci-fi Battlefieldu na svou oblíbenou hru zavzpomínat. Mód Carrier Assault je zjevnou poctou a odkazem na mód Titan, kterým se chlubil právě starší sci-fi bráška nového Battlefieldu. Z názvu DLC si lze jednoduše odvodit, že se bude většina akce odehrávat na vodě, zatímco z názvu módu je zřejmé, že půjde o útok na velké letadlové lodě.

DLC Second Assault pro Battlefield 4 vyjde už příští týden

Plány DICE ohledně nového obsahu zhatily problémy, se kterými se Battlefield 4 potýkal už od vydání. A že jich nebylo málo. Měly vliv i na rozvrh vydání DLC, ale teď se konečně DICE svěřili, kdy se dočkáme slíbeného přídavku Second Assault. Pro předplatitele Battlefield Premium to bude překvapivě brzy, už příští týden - konkrétně v úterý, 18. 2. Připomeňme, že v Second Assaul si zahrajete na starých známých mapách předělaných do aktuální verze Frostbite 3 enginu.

Battlefield 4 beta začne 1. října pro privilegované a 4. října pro všechny

(Aktualizováno) Betatest střílečky Battlefield 4 začne na začátku letošního října, jak šéf DICE Karl Magnus Troedsson oznámil už během tiskovky EA na Gamescomu. EA však nyní specifikovala termíny, kdy a jak se do bety dostanou privilegovaní hráči (viz níže), a kdy široká veřejnost.

Tohle je multiplayer, vysvětluje tříminutové video z Battlefield 4

Protože multiplayer je na herní scéně zbrusu nová věc a Battlefield 4 bude (společně s chystanou multiplayer verzí šachů) jedním z prvních titulů, který tento prvek nabídne v plné míře, rozhodli se tvůrci z DICE svůj převratný koncept hry více hráčů v Battlefield 4 představit. Tříminutové video v článku s názvem „Tohle je Battlefield 4 multiplayer“ nemrhá ani vteřinou své stopáže a prezentuje jeden "wow" moment za druhým, přičemž nevynechává ani takové podružnosti jako je představení desítky map, sedmičky herních módů, rozsahu boje s vozidly a letadly, velitelský mód nebo dynamiku map, o kterou se postarají padající mrakodrapy či válečné křižníky vyvržené z moře.

Battlefield 4 představuje Premium a mapu Paracel Storm

Nevím jestli šlo o vrchol prezentace Electronic Arts, ale určitě šlo o jednu z nejpůsobivějších částí. Battlefield 4 se konečně prezentoval novým obsahem a že ho tentokrát bylo. Nejprve je tu trailerové představení mapy Paracel Storm, který ukazuje zase jinou část hry a vizuální orgie doplňuje zase lehce pozměněným tradičním battlefieldovským hudebním motivem.

Bleskovky

  • 6. 8. 2018 - Stahujte zdarma DLC Battlefield 1 Apocalypse, Battlefield 4 Naval Strike a Battlefield 4 China Rising.

  • 5. 4. 2014 - Video: V jedné z Battlefield 4: Naval Strike map skutečně žije žralok Megalodon.