DICE vydali obří podzimní update pro Battlefield 4
zdroj: tisková zpráva

DICE vydali obří podzimní update pro Battlefield 4

30. 9. 2014 19:05 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na podzim nepadají na zem jenom vločky, dešťové kapky, listí ze stromů a jiné obskurní objekty, ale zjevně též obří patche. Třeba pro střílečku Battlefield 4, která kvůli svému multiplayerovému rodokmenu a různorodosti požadavků hráčské komunity nebude nikdy dokončená. Nikdy! A protože letos žádná pětka nevychází, neměli tvůrci z DICE na výběr – museli hráče čtverky něčím zasytit, přičemž aktuální 1,16 GB velký update by žaludky béefkářů měl zaplácnout docela solidně. Pojďme se podívat, co v obecném měřítku nabízí.

Od května testované změny, novinky a úpravy, které aktuální update nabízí, se dotýkají prakticky všech částí hry. Pokud nejde o největší update co do aktuální velikosti, pak obsahem určitě. Update po instalaci nabídne třebas upravený HUD, zpříjemňuje oživování kamarádů (díky novému odpočtu jasně vidíte, koho oživit dříve, protože má na kahánku), napravuje asi milion nedostatků v animacích, věnuje se též práci s granáty a velmi často se v detailním výpisu všech změn objevuje i hláška „fix for a game crash“. Její význam je snad jasný – tvůrci opravili řadu specifických situací, kdy se hra poroučela do systému. Tedy, píší, že podobné situace odstranili. Není totiž pochyb o tom, že opravou dosavadních chyb řadu nových vytvořili a pořeší je v dalších, malých, updatech, co budou následovat.

Kompletní výpis obsahu updatu najdete na fórech, úplně vespod seznamu přitom hledejte opravy, co se týkají specificky PC verze. Update můžete z Originu stahovat už nyní, konzolisté se dočkají v následujících hodinách. Čekání si mohou zkrátit třeba ve společnosti následujícího humorného pořadu :)

Nejnovější články