Strategický Humble Bundle nabízí Endless Space 2 nebo Tooth and Tail
zdroj: tisková zpráva

Strategický Humble Bundle nabízí Endless Space 2 nebo Tooth and Tail

11. 4. 2018 11:22 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Správný stratég si umí vybrat tu nejlepší chvíli k útoku. Je-li vaším cílem dobýt pro svou steamovou knihovnu Endless Space 2, Tooth and Tail nebo Empire: Total War, čas ke zteči právě nastal. Humble Bundle nabízí tyhle a další tituly za tolik, kolik se vy sami rozhodnete zaplatit, byť pro odemknutí nejvyšší úrovně, kde se nachází vesmírná 4X od Amplitude a krysí válka od Pocketwatch, se musíte rozloučit s 10 eury.

Na základní úrovni, kterou získáte za míň než jedno euro, se nachází další dva sci-fi projekty studia Amplitude, konkrétně žánrový mišmaš Dungeon of the Endless (dle Vilémovy recenze „náročná a skvěle vymyšlená i zmáknutá míchanice žánrů, která prověří vaše dovednosti jako málokterá jiná“) a kolekce prvního dílu Endless Space.

K tomu je přihozena destrukční fantazie Planetary Annihilation: Titans, a estéty se zájmem o druhou světovou válku určitě potěší balíček skinů pro Company of Heroes 2. Ty jsou stylizované do zvířecích barev a kamufláží, protože část výtěžků z prodejů bundlu zamíří do fondu pro záchranu delfínů a velryb.

Kromě nejdražší a nejlevnější úrovně je tu ještě ta prostřední, která se odvíjí od průměrného příspěvku. Ten momentálně dělá něco přes pět a půl eura, a když ho překonáte, můžete se těšit na fantasy 4X Endless Legend i s DLC Tempest. A na své si přijdou i fandové série Total War. Kromě kolonizačního Empire tu na ně čeká ještě dvoutřetinová sleva na první fantasy Warhammer, jehož cenu to srazí někam ke dvaceti eurům.

Pomůžete delfínům, a ještě za to dostanete hry v celkové hodnotě přes 200 eur plus nějaký bonusový obsah pro World of Warships. To mi zní jako celkem slušný gambit. Kdo souhlasí, ten může zamířit na následující odkaz a začít nakupovat.

Nejnovější články