NBA 2k13
Věková dostupnost

NBA 2k13

Články

Borderlands 2 kraluje prodejům Take-Two s šesti miliony kopií

Take-Two Interactive se pochlubila se svými finančními výsledky za uplynulý kvartál a rozhodně přináší zajímavé informace. Celkově Take-Two vykázala prodeje v objemu 1,2 miliardy dolarů. Jako hlavní tituly, které se o tuto částku, jíž si ve firmě pochvalují, vidí Borderlands 2 (6 milionů prodaných kopií a nejlépe prodávaný titul v historii 2K), BioShock Infinite (3,7 milionů), NBA 2K13 (5 milionů), Max Payne 3 (4 miliony) a k tomu prodeje některých starších her jako je GTA IV.

Take 2 stále chce akční XCOM, zatímco strategie si vede dobře

Že Take 2 za fiskální kvartál říjen – prosinec 2012 zaznamenala meziročně nárůst tržeb z 236,3 milionů dolarů na aktuálních 415,8 milionů dolarů, to vás asi moc neohromí. Že se na tom ovšem podílely velmi slušné prodeje Borderlands 2, XCOM: Enemy Unknown a NBA 2K13, to už by vás zajímat mohlo. Jsou to kvalitní hry a jejich prodejní úspěch znamená, že budou mít nástupce, což je v těchto případech dobře.

Přímý basketbalový souboj na videích z NBA 2k13 a NBA Live 13

Letošní říjen měl původně zažít přímý souboj dvou basketbalových her, NBA Live 13 od EA Sports a NBA 2K13 od 2K Sports. Nakonec na tento střet nedojde, protože basket od EA vyjde o něco později, jak uvádí oficiální blog. To však nemůže fanouškům tohoto sportu bránit v porovnávání obou titulů, které je nyní možné díky dvojici nových videí, po jednom od každé hry.